Verzenden & Bezorgen

De voordelen van onze verzending:

 • SNELLE LEVERING
 • ZORGVULDIG VERPAKT
 • GEEN AFGIFTE BIJ DE BUREN
 • TRACK & TRACE
 • GRATIS BEZORGING BINNEN DE BENELUX VANAF € 100,= *
 • GEBRUIK VAN 1300 NEDERLANDSE EN 1600 BELGISCHE DHL AFHAALPUNTEN

Met zorg verpakt

Alle bestellingen worden met veel zorg verpakt. U ontvangt van ons altijd een Track & Trace code per e-mail zodat u de levering van uw bestelling kunt volgen. Indien u een account bij ons heeft aangemaakt, kunt u hierop inloggen om de actuele status van uw bestelling in te zien. 

Gratis verzending

Indien u voor 100 euro of meer besteld, is de bezorging kosteloos. * Dit geldt alleen voor de Benelux en met een maximum van 30 kg. Voor gezakte goederen en producten langer als 115 cm geldt een verzendtoeslag.

Tot maximaal 30 kg gratis verzonden in de Benelux vanaf 100 euro.

Uw pakket via een afhaalpunt in ontvangst nemen

Wilt u iets bestellen maar bent u niet in de gelegenheid uw pakket thuis of op het werk in ontvangst te nemen?
U kunt uw pakket tot 20 KG ook afhalen bij één van de ruim 3000 DHL Benelux Parcelshops. Een deel van deze locaties zijn ook s'avonds, in het weekend of 24/7 open en de kans is groot dat u één of meerdere afhaalpunten binnen enkele kilometers van uw woning aantreft.

U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven;
1) Kies voor 'Verzenden naar een ander adres',
2) Voer daar NAAM en ADRES van de door u gekozen DHL PARCELSHOP in,
3) Kies bij verzendmethode 'Levering via afhaalpunt',
4) Vermeld in het opmerkingenveld: AFHAALPUNT
LEVERING.

Kijk hier voor een overzicht van de DHL Parcelshop afhaalpunten:


Parcel stations DHL by Raja Trading

Afhalen

Naast het laten bezorgen van uw aankoop, kunt u er ook voor kiezen de producten bij ons af te halen. U kunt bij het afronden van uw bestelling in de webshop aangeven dat u het op komt halen, wij zullen indien nodig dan contact met u opnemen. Voor het ophalen van producten, zonder deze van te voren in onze webshop te bestellen, adviseren wij u voor de zekerheid eerst telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Ons afhaaladres is; Plattenburgerweg 91-1 te 6824 ET Arnhem.

Levertijd

Wij streven er altijd naar jouw bestelling, binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, binnen Nederland, bij je te hebben afgeleverd. Dit mits het product vanuit de leverancier leverbaar is en de bestelling op het vaste land van Nederland afgeleverd dient te worden. Let wel: Voor leveringen zijn wij mede afhankelijk van onze verzendpartner. Eventuele fouten, beschadigingen, of vertragingen die bij de verzendpartner ontstaan, kunnen wij geen verantwoordelijkheid voor dragen. Wat wij wel kunnen, is uitzoeken wat er de hand is. Hiervoor maak je een ticket aan.

Meerdere pakketten

Om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren, kan het voorkomen dat u meerdere pakketten ontvangt. Ook kan het voorkomen dat niet alle pakketten op dezelfde dag bij u worden aangeboden. Uiteraard krijgt u per pakket een Track & Trace e-mail toegezonden. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Dank voor uw begrip.

Onze verzendkosten

GEWICHT 0-5 KG 5-10 KG 10-30 KG 30-60 KG 60-150 KG 150-800 KG
BENELUX  € 6,95 € 7,95 € 9,95 € 19,95 € 50,00 € 80,00
DE/DK/AT  € 14,00 € 14,00 € 14,00 € 30,00 - -
FR/UK/SE/HU/PL/CZ  € 18,00 € 18,00 € 18,00 € 40,00 - -
IT/ES  € 20,00 € 20,00 € 20,00 € 50,00 - -
FI  € 25,00 € 25,00 € 25,00 € 60,00 - -
NO  € 95,00 € 95,00 € 95,00 € 195,00 - -

Indien uw pakket niet afgeleverd kan worden door het verkeerd opgeven van uw eigen naam- en adresgegevens en het pakket komt retour, dan zijn wij genoodzaakt voor de tweede verzending separaat verzendkosten en extra handelingskosten in rekening te brengen.

Rembours

In geval van een rembourszending rekent u bij aflevering af met de postbode. Rembours is momenteel alleen mogelijk in overleg en binnen Nederland. Wegens veiligheidsrisico's hebben de bezorgers geen wisselgeld op zak. Houdt er dus rekening mee dat de betaling contant en gepast afgerekend moet worden.

Pakketten vanaf de 60 kg

Pakketten vanaf de 60 kg worden in verband met de ARBO wetgeving altijd per (halve) pallet verstuurd. Er wordt in dat geval contact met u opgenomen om de levering te bespreken.

Pallet verzending

Heeft u een grote bestelling en wilt u deze op een pallet laten bezorgen dan stemmen wij de verzendkosten voortijdig met u af. De pallet wordt stevig door ons ingepakt en door DHL afgeleverd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Beschadigd pakket aan de deur

Wanneer de geleverde verpakking beschadigd is wanneer u het in ontvangst neemt, verzoeken wij u daar direct melding van te maken bij het aftekenen voor de levering.

Wij raden u ook aan om bij de in ontvangst name van het product naast uw handtekening het woord 'SCHADE' te vermelden. 

Ook verzoeken wij u meteen een vijftal kwalitatief goede foto's te maken. Om een schadeclaim in behandeling te kunnen nemen, hebben wij minimaal de volgende foto's nodig:

 • De buitenverpakking inclusief de verzendlabel
 • Het beschadigde product
 • De beschadiging
 • De binnenverpakking, van bovenaf genomen
 • Het toegepaste vulmateriaal

Let op: Wanneer u dit niet doet, kunnen wij bij constatering van beschadigde goederen na levering, de goederen niet meer retour nemen. Neem daarna direct zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Beschadigd product in het pakket

Is het door u bestelde product beschadigd of is de verpakking geopend en mist er een onderdeel van uw bestelling, volg dan bovenstaande procedure. Hierbij is het erg belangrijk dat de verpakkingsmaterialen en de verpakkingswijze zo goed mogelijk op de foto staan.

Let op: wanneer u dit niet doet, kunnen wij bij constatering van beschadigde goederen na levering, de goederen niet meer retour nemen. Neem daarna direct zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Uitzonderingen

Wij leveren op de Waddeneilanden en vergunningsplichtige centra`s zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Leiden door middel van een nader te bepalen toeslag.

Onze verzendpartner

DHL  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »