Over ons

Raja Trading | The Urban Garden Store

RAJA, een afkorting van de Franse woorden Rapide Jardin, wat ‘snelle tuin’ betekent, is gestart in 2009. Daarmee sluit de naam exact aan op de producten die wij via onze winkel en webshop verkopen. Onze jarenlange kennis van plantgroei stimulerende producten zorgt ervoor dat u zowel in onze webshop als winkel terecht kunt voor al uw kweekartikelen om groenten en fruit te kweken.

Team Raja Trading staat klaar voor iedere kweker. Wij bieden producten aan voor het gehele kweekproces. Voor zowel de beginnende als de ervaren kweker. Raja Trading | The Urban Garden Store beschikt over een breed assortiment met een enorme diversiteit aan gerelateerde producten. Bij ons kunt u ‘one-stop-shoppen’ voor uw kweektuin waarbij u op onze kwaliteitsproducten kunt vertrouwen. Met onze scherpe prijzen en een snelle levering streven wij tevreden klanten na.

Het kweken van uw eigen groenten, fruit en kruiden is erg leuk en heel goed zelf te doen. Het is ook nog eens extra lekker om bijvoorbeeld groenten uit eigen kweek op tafel te zetten. Wilt u geen hele tuin onderhouden maar toch makkelijk aan de slag? Denk dan eens aan een kruidenbak of een paar mooie potten. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van de beste kweekspullen voor uw eigen specifieke situatie.

Hier op onze website vindt u ons uitgebreide assortiment én volop informatie over de verschillende kweek producten. Bekijk voor een goed indruk van uw eigen kweek mogelijkheden ons ruime assortiment aan kruidenzaden en groentezaden. Niet al onze producten staan in de webshop. Dus bent u op zoek naar een specifiek product of heeft u andere vragen, dan horen wij het graag.

Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze winkel. De koffie staat voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Team Raja Trading

Tel: 026 - 82 00 295

Welkom bij Raja Trading

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »