Plagron Green Sensation

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Plagron
€ 89,95 Incl. btw
Artikelnummer:
Plagron Green Sensation 1L
EAN code:
8718104121638
SKU code:
A30153

Plagron Green Sensation

Verkrijgbaar per 250 ml, 500 ml en 1 liter

Green Sensation is een krachtige booster die een hoge opbrengst garandeert. Deze stimulator is speciaal ontwikkeld voor de laatste vier tot zes weken van de bloeifase. Door de uitgekiende samenstelling voorziet Green Sensation in alle voedingsstoffen die de plant nodig heeft. Het zorgt voor een uitbundige bloei en vruchtzetting, een harde celstructuur en de beste smaak. 

Green Sensation is een verzameling van een booster, PK-voeding, een bloeistimulator en enzymen. Een booster zorgt ervoor dat de bloei van de plant versneld wordt, de groei krijgt in een keer een enorme boost waardoor deze in zeer korte tijd versneld wordt. PK voeding is een bio-minerale meststof die de plant voorziet van voeding die de plant nodig heeft om intensief te kunnen bloeien. Een bloeistimulator stimuleert de bloei waardoor er een betere vruchtvorming en meer bloemvorming ontstaat. Enzymen werken als een bodemverbeteraar, ze zorgen ervoor dat er extra voedingsstoffen vrijgemaakt worden.

Wanneer je Green Sensation gebruikt is het niet meer nodig om deze voedingsstoffen aan je voedingswater toe te voegen. Het gebruik van Green Sensation volstaat en vervangt deze 4 producten. Je kunt het gebruik van je basisvoeding terugbrengen tot maar liefst 50%. Kortom, Green Sensation is een verzameling van vier producten in één met een zeer unieke werking.

Wat zijn de voordelen van Green Sensation

  • Gegarandeerd de hoogste opbrengst.
  • Verbetert smaak door hoge suikervorming.
  • 4 producten in 1.

Tips van Plagron

  • Green Sensation maakt toevoegingen zoals PK 13-14, Pure Zym of bloeistimulatoren overbodig.
  • Afhankelijk van het substraat is er een besparing mogelijk tot maar liefst 50% van de voeding.

Samenstelling

EG-MESTSTOF. Oplossing van PK-meststoffen (0-9-10). 9% In water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 10% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).

Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik goed schudden. 1 ml Green Sensation toevoegen per 1 liter water (1:1000). Gebruik deze voedingsoplossing bij elke watergeefbeurt in de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase.

Video

Green Sensation is MORE than a booster. Het haalt, onder alle omstandigheden, het maximale uit je plant op het gebied van smaak en opbrengst. Ontdek hoe dat kan!

Verpakking

Green Sensation is verkrijgbaar in 250 ml, 500 ml en 1 liter fles.

Cashback Actie Green Sensation Plagron

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »