Terug

Voeding

Planten hebben om te groeien bemesting nodig dat zij uit de lucht, het water en de grond halen en voor hun groei gebruiken. De hoeveelheden nutrients die daarbij aan de grond worden onttrokken, is afhankelijk van het gewas.

Filters

Voeding

Voeding & boosters

Planten hebben om te groeien plantvoeding nodig dat zij uit de lucht, het water en de grond halen en voor hun groei gebruiken. De hoeveelheden bemesting die daarbij aan de grond worden onttrokken, is afhankelijk van het gewas.

Plantenvoeding & boosters

Planten hebben om te groeien voeding nodig dat zij uit de lucht, het water en de grond halen en voor hun groei gebruiken. Met behulp van deze voedingsstoffen van het bladgroen (chlorofyl) en het zonlicht, zijn zij in staat organische stoffen (b.v. zetmeel, suiker, eiwit, enz.) op te bouwen. De hoeveelheden voedsel die daarbij aan de grond worden onttrokken, is afhankelijk van het gewas. Ze moeten echter weer aan de grond worden toegevoegd in de vorm van anorganische of organische meststoffen, wil de grond vruchtbaar blijven. Kies de passende plantenvoeding. De betreffende kweekschema's kun je bij het desbetreffende merk downloaden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1138 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »