Terug

Biogroei Vangband 30 cm breed 5 meter

  • Artikelcode: 210000000339
  • EAN: 5404030601483

17,30

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1151 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Biogroei Vangband 30 cm breed 5 meter

Vangband 5 meter gele kleeffolie 30 cm

De roller trap yellow is een gele vangband die als boomband buiten of als vangplaat kan gebruikt worden in de serre. Verkrijgbaar per 5 m lengte, 30 cm breedte.

De Roller trap is een vangstrook op een rol. De rol bestaat evenals de gewone Bug-Scan uit recycleerbare plastic, aan beide zijden van een kleefstof voorzien. De kleefstof is niet toxisch, waterafstotend en droogt niet uit onder warme omstandigheden. De speciaal geselecteerde kleur is erg attractief voor de meeste vliegende insecten. Hierdoor gaan ze graag landen op het plastic, vervolgens blijven ze kleven en uiteindelijk sterven ze.

De Roller trap is 5 m lang en 30 cm hoog en daardoor ideaal voor hobbygebruik.

Hoe de Roller trap gebruiken ?

De roller trap heeft verschillende toepassingen :

1.Buiten wordt de Roller trap rond bomen bevestigd.

Dit kan om verschillende redenen gebeuren :

  • om de kastanjemineermot die langs de bomen omhoog kruipt, weg te vangen.
  • om te voorkomen dat mieren in de bomen of struiken kruipen en zo de bladluizen beschermen tegen hun natuurlijke vijanden.
  • om te voorkomen dat de wintervlinder in de bomen kan kruipen.

Bevestig de Roller trap niet te laag rond de boomstam. Hij zal dan onnodig bevuild worden met rondvliegend stof.2. In de serre kan de Roller trap opgehangen worden om vliegende insecten weg te vangen. Enerzijds insecten die van buiten naar binnen vliegen maar ook insecten die al op het gewas aanwezig zijn. Op deze manier worden de volwassen insecten van witte vlieg, trips, mineervliegen, varenrouwmuggen en vliegende bladluizen weggevangen. De roller trap heeft natuurlijk geen invloed op de eieren en larven van de schadelijke insecten, daarvoor moeten nuttige insecten gebruikt worden. Houd er rekening mee dat je met de Roller trap ook nuttige insecten kan wegvangen . Om het wegvangen van nuttige insecten te beperken, hang je de roller trap best 60 cm boven de kop van de planten.

Bevestig de Roller trap met behulp van twee bamboestokken in de serre tussen de planten. Vermijd dat je lijmband moet verplaatsen of verhangen. Houd er rekening mee dat de planten in de loop van het seizoen gaan groeien. Hang de lijmband dus in eerste instantie niet te laag. Lijm kan je gewoon met zeep van je handen verwijderen. Een koud klimaat kan de plaatsing bemoeilijken. Het is daarom aan te raden de rol te bewaren op een warme plaats (kamertemperatuur). Dan is de lijm zachter waardoor de strook gemakkelijker afgerold kan worden. Dit is belangrijk om een homogene verdeling van de lijm op de vangrol te verkrijgen na het afrollen.

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vangband 30 cm breed 5 meter

Vangband 30 cm breed 5 meter

17,30

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1151 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »