Terug

Cleanlight UV Hobby Unit

  • Artikelcode: 210000001515
  • EAN: 210000001515

Clean Light Hobby Unit (Home & Garden). Voor biologische bestrijding van o.a. schimmels. De UV lamp vervangt schadelijke bestrijdingsmiddelen. Een milieubewust alternatief voor chemische pesticiden.

319,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1167 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Cleanlight UV Hobby Unit

Clean Light Hobby Unit (Home & Garden)

Voor biologische bestrijding van o.a. schimmels. De UV lamp vervangt schadelijke bestrijdingsmiddelen. Een milieubewust alternatief voor chemische pesticiden.

Dit apparaat doodt meeldauw, andere schimmels, virussen en bacteriën op gewassen. De CleanLight Hobby Unit heeft een vermogen van 11 Watt en wordt geleverd inclusief veiligheidsbril en handschoenen. CleanLight dood schimmels (meeldauw), virussen en bacteriën op planten en gewassen met UV licht.

De Hobby Unit is zowel los verkrijgbaar als met extra reserve lamp. Ook kan de reservelamp los besteld worden. De Clean Light reserve lamp is te gebruiken voor de Clean Light Hobby Unit. De lamp moet vervangen worden na 4000 tot 6500 uur. Het hangt vooral af van het aantal aan/uit schakelingen. U zult vanzelf merken dat het effect van de straling minder wordt.

De CleanLight UV gewasbescherming is een effectieve en schone manier om gewassen te beschermen tegen ziektes en de kwaliteit van de planten en gewassen te verbeteren. CleanLight is in de professionele tuinbouw een groot succes in meer dan 20 landen vooral vanwege de kwaliteitsverbetering en de residu vrije methode. Ook hobby tuinders hebben last van schimmels op planten, in de tuin, of in huis, en gebruiken liever geen chemische bestrijdingsmiddelen. Voor deze tuinders heeft CleanLight de CleanLight Hobby Unit ontwikkeld. Schimmels zoals meeldauw en botrytis kunnen op deze manier zeer effectief afgedood worden door middel van UVC licht. Dit UVC licht wordt grotendeels gefilterd door de ozonlaag en wordt door CleanLight teruggegeven aan de planten, vooral gewassen in huis of in de kas profiteren hier optimaal van. De CleanLight Hobby Unit is een plug & play unit die eenvoudig te gebruiken is. De CleanLight Hobby Unit gebruikt een 11 Watt UV lamp welke net sterk genoeg is om schimmels, virussen en bacteriën af te doden maar de planten en gewassen niet te schaden. Met de CleanLight Hobby Unit beschermd u uw geliefde planten, bloemen en gewassen op een biologische en milieuvriendelijke wijze. CleanLight kan binnen en buiten worden toegepast, de gewassen buiten zijn sterker en kunnen ook langer belicht worden (5-10 seconden). Belangrijk bij de CleanLight UV gewasbescherming is dat het dagelijks toegepast dient te worden. Meeldauw en botrytis sporen ontkiemen namelijk eens in de 24-48 uur, om deze cyclus te doorbreken is het van belang dat CleanLight dagelijks wordt toegepast.

Het CleanLight UV licht dood geen sporen en insecten, deze organismen zijn te sterk, CleanLight dood het mycelium van een schimmel. Voor de veiligheid is het belangrijk dat de veiligheidshandschoenen en de veiligheidsbril altijd gebruikt worden. Na een langdurige belichting van de huid kan dit namelijk huidirritatie opleveren en direct in het licht kijken is schadelijk voor de ogen. De belichtingstijd kan bij automatische systemen perfect gemeten worden, met de CleanLight Hobby Unit is dit anders. Met een afstand van 5-10 centimeter tot de plant moet één plek tussen de 2-5 seconden belicht worden. Hoe groter de afstand tot de plant, des te langer dient er belicht te worden. Sommige planten en gewassen zijn weerbaarder tegen UV licht dan andere, wanneer een lichte verbranding van het blad optreed is het aan te raden om het gewas een aantal dagen te laten rusten zodat het zich kan herstellen. Inhoud CleanLight Hobby Unit:

  • CleanLight Armatuur
  • CleanLight Lamp (11Watt)
  • UV Veiligheidsbril
  • Handschoenen

Let op! Gebruik altijd de veiligheidsbril en handschoenen!

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
UV Hobby Unit

UV Hobby Unit

319,-

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1167 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »