Terug

Kassen

Op onze website vind je zeker jouw tuin of balkonkas. Van budgetvriendelijke tot professionele kassen. Bij Raja Trading is het allemaal mogelijk. Staat de kas die je zoekt er niet bij? Laat het ons weten!

Filters

Kassen

Kassen voor tuin en balkon

Kweek je eigen groenten en kruiden in een tuin of balkonkas

Zolang het vriest, valt er niet veel te doen in uw tuin. Zodra de dagen beginnen te lengen kan er genoten gaan worden van lekkers uit de eigen tuin- of balkonkas. Daarnaast kan er ook met het zaaien van een nieuwe reeks groenten gestart worden.

Zelf kunt u ook al beginnen met een aantal voorbereidingen. De compost kan al even gekeerd worden en de mest kunt u hier en daar verspreiden. Daar waar vroege zaaiteelten zullen staan, moet er niet al te veel mest komen. Vlak voordat er bijvoorbeeld komkommers en paprika's geplant zullen worden, is er nog tijd genoeg om nog wat compost toe te voegen. 

Gaat u van start met het voorbereiden van uw kas, dan is zeker en vast al belangrijk de bovenlaag van de aarde te verwijderen. Dit omdat deze laag vaak veel zouten, ziektes en onkruidzaden bevat. Daarnaast is het schoonmaken van het glas van uw kas ook geen overbodige luxe. Het weinige licht dat in de korte winterdagen binnenkomt, is immers zeer belangrijk voor uw jonge plantjes.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »