Terug

Rhizopon Stekpoeder Groen Chryzotop 0.25% 80 Gram

 • Artikelcode: 210000001225
 • EAN: 2104582527349

Rhizopon Stekpoeder Chryzotop 0.25% per 80 gram • Een behandeling van de stekken met poeder is eenvoudig en gemakkelijk • De stekken worden afzonderlijk of per bundel gedipt

15,20

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1101 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Rhizopon Stekpoeder Groen Chryzotop 0.25% 80 Gram

Stekpoeder Rhizopon Chryzotop 0,25% 80 gram

Rhizopon levert verschillende producten op basis van drie verschillende werkzame stoffen:

 • 3-Indolylboterzuur (3-iba)
 • 1-naphthylazijnzuur (1-naa)
 • 3-indolylazijnzuur (3-iaa)

Deze verschillende eindproducten worden geleverd in verschillende gehaltes en gebruiksvormen, zodat er voor ieder te vermeerderen gewas een geschikt gebruiksklaar product is.

Formuleringen

De Rhizopon producten worden geleverd in twee formuleringen:

 • Een gebruiksklaar poeder
 • Wateroplosbare tabletten

Kwaliteitscontrole:

De produktie van de Rhizopon groeiregulatoren gebeurd uiterst zorgvuldig. Iedere productiecharge wordt door een onafhankelijk extern laboratorium op kwaliteit en identiteit gecontroleerd. Alle verpakkingen uit een productiecharge, zijn voorzien van een uniek chargenummer welke correspondeert met een analyse-certificaat en een contramonster.

Gelijkmatig verdeeld

Een voorbehandeling met een groeistofhoudens poeder is een van de meest aangewende methoden om de wortelvorming bij stekken gelijktijdig en uniform te doen plaatsvinden. Rhizopon poeders hebben door hun samenstelling een langzaam vrijkomende werking, het zogenaamde 'slow release effect', wat bij een groot aantal gewassen een beter resultaat kan opleveren dan andere behandelingen. Dankzij deze uitgestelde werking is een poederbehandeling ook uitermate geschikt voor stekken die moeten worden getransporteerd of enige tijd in een koelcel worden opgeslagen.

Bij het ​​werken met Rhizopon stekpoeder, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het poeder gelijkmatig en dus over de basis van het stek wordt verdeeld. De stekken zouden anders ongelijkmatig kunnen bewortelen als het poeder niet op de juiste wijze is toegepast. Ook moet worden voorkomen, dat het poeder met bladeren of andere plantendelen in aanraking komt. Dit kan beschadigingen veroorzaken.

Poederdip

Een behandeling van de stekken met poeder is eenvoudig en gemakkelijk. De stekken worden, afzonderlijk of per bundel, met de basis in de te gebruiken poederconcentratie gedipt. De diepte waarmee de stekken worden gedipt is bepalend voor de hoogte tot waar wortelgroei kan worden verwacht. De stekken zullen over het hele gepoederde stengeloppervlak wortels gaan vormen. Na het indopen van de stekken wordt het teveel aan poeder afgetikt, zodat de basis van elk stek gelijkmatig rondom van een poederlaagje is voorzien. Bij sommige toepassingen, zoals marcotteren, kan het poeder ook met een schoon kwastje op de te behandelen plaats worden opgebracht.

Poederdip-/Bespuitmethode

Bij gewassen die moeilijk en traag bewortelen, waarbij de uniformiteit te wensen overlaat, is een combinatie van poederdip en bespuitmethode een mogelijke oplossing. Eerst worden de stekken in poeder gedipt en dan gestoken. Vervolgens wordt een oplossing met Rhizopon AA tabletten tot afdruipens toe over de stekken gestoken. Klik hier voor nadere informatie.

De werking van Rhizopon

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Stekpoeder Groen Chryzotop 0.25% 80 Gram

Stekpoeder Groen Chryzotop 0.25% 80 Gram

15,20

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1100 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »