Terug

Smscom Twincontroller Mk2 EU max 4,5A of 7A

 • Artikelcode: 210000000946
 • EAN: 210000000946

De SMSCOM Twincontroller MK2 is een hele compacte, maar toch hele complete ventilatie controller voor 2 ventilatoren met een maximale stroom van 4,5 of 7 Ampère.

91,70

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1101 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Smscom Twincontroller Mk2 EU max 4,5A of 7A

Smscom Twin Controller Mk2 EU - 4.5A of 7A

De SMSCOM Twincontroller MK2 is een hele compacte ventilatie controller voor 2 ventilatoren met een maximale stroom van 4.5 of 7 Ampère.

De SMSCOM Twincontroller MK2 is elektronisch geregeld en zorgt op een eenvoudige, nauwkeurige wijze voor de juiste temperatuur van uw ruimte. De SMSCOM Twincontroller MK2 regelt traploos de juiste snelheid van uw ventilatoren en behoudt de juiste temperatuur. In en/of uitlaatventilatoren kunnen op ongeacht welk stopcontact worden aangesloten.

 • Regelt snelheid van ventilator
 • Automatisch met thermostaat
 • Plug-and-play
 • Leverbaar in 4.5 ampère en 7 ampère
 • 5 meter NTC Temperatuursensor inbegrepen
 • Reserve zekering inbegrepen
 • Het geluid van de ventilatoren wordt tot een minimum beperkt
 • 5 jaar garantie

De TwinController is software gestuurd met MOTION FLOW en is niet mechanisch zoals andere controllers. Daarom reageert de TwinController anders dan andere controllers. Door de gebruikte software zal de TwinController de afzuigers op een vast toerental rondom de ingestelde temperatuur laten draaien. Geen pieken en dalen meer. Deze nieuwe techniek zorgt voor een gelijkmatiger temperatuurverloop en hierdoor voor een rustigere werking van uw afzuigers.

Ventilatoren met een ongelijk cubage

Door het verschil in capaciteit van de ventilatoren bijv. 1000m3 IN en 2000m3 OUT ontstaat erautomatisch de juiste onderdruk. Let op dat de kleinere ventilator op het ‘’FAN AIR IN’’ stopcontactis aangesloten en de grotere op ‘’FAN AIR OUT’’

Gebruik

 1. Sluit uw Ventilatoren correct aan op de stopcontacten (Kleine Fan=IN / Grote Fan=OUT)
 2. Stel de gewenste MINIMUM ventilatorsnelheid in met knop1 (bijv. 30%)
 3. Stel de gewenste temperatuur in met knop2 (bijv. 25°C)
 4. Stel de gewenste MAXIMALE ventilatorsnelheid in met knop3 (bijv. 95%)
 5. Plaats de Temperatuur Sensor in het midden van uw ruimte. Let op, niet in directe luchtstroom.
 6. Sluit nu TwinController aan op het lichtnet.*

Uiteraard kunt u ook maar 1 ventilator aansluiten, sluit deze dan aan op ‘’FAN AIR OUT’’De TwinController zal de ventilatoren traploos aansturen en de ingestelde temperatuurblijven zoeken.

* Bij het aansluiten zal de TwinController de eerste 5 minuten de ruimte scannen voor de bestesturing van de ventilatoren (gedurende deze tijd zullen de ventilators harder en zachter gaan draaien).Na dit scanproces weet de TwinController altijd de perfecte snelheid om de ventilatoren aan testuren voor een constante temperatuur.

Let op: Te langzaam draaiende ventilatoren zorgen voor teveel geluid, te weinig verversing én het risicoop het defect raken van de ventilatoren. Dus zorg ervoor dat de minimale stand niet te laag ingesteld staat.

De Twincontroller is standaard voorzien van een reserve zekering. Deze is te vinden in hetzelfde compartiment als de hoofdzekering. U hoeft de reservezekering dus alleen maar te wisselen met de hoofdzekering. Het zekeringencompartiment is te vinden IN de net entree, boven het gat voor het net snoer. Voor het uithalen van het zekering compartiment dient U eerst het net snoer uit de net-entree te halen.

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Twincontroller Mk2 EU max 4,5A of 7A

Twincontroller Mk2 EU max 4,5A of 7A

91,70

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1100 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »