Terug

Smscom Smart Controller Mk2 EU max 6.5A met Temperatuur Sensor

 • Artikelcode: 210000000627
 • EAN: 210000000627

De Smart Controller van SMSCOM is geschikt voor max 6.5A. De Smartcontroller onderscheidt zich van andere fan controllers door gebruik van Motion Flow software.

50,-

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1167 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Smscom Smart Controller Mk2 EU max 6.5A met Temperatuur Sensor

SMSCOM Smartcontroller Mk2 EU max 6.5A

De Smartcontroller onderscheidt zich van andere fan controllers door gebruik van Motion Flow software. Deze controller is de nieuwste 'intelligente' fancontroller van SMSCOM die automatisch de juiste constante snelheid van de ventilator zoekt om zo de ingestelde temperatuur te handhaven. Deze nieuwe werkwijze garandeert nauwkeurigere temperatuurcontrole, minder geluidsoverlast en een langere levensduur van uw ventilator.

 • Regelt snelheid van ventilator
 • Motion Flow, traploze regeling
 • Automatisch indien gebruik NTC
 • Plug-and-play
 • Max. vermogen 6.5 A
 • 5 jaar garantie

De controller heeft slechts 2 knoppen

 • Voor de minimale ventilator snelheid
 • Om de gewenste temperatuur in te stellen

De SMSCOM Smartcontroller is ontworpen om de temperatuur in uw kamer constant te houden terwijlde luchtstroom voortdurend wordt geregeld. Zodra u de gewenste temperatuur heeft ingesteld, creëertde Smart Controller automatisch het perfecte klimaat.

Hoe werkt het?

De Smartcontroller maakt gebruik van ons Motion Flow softwaresysteem en reageert daarom geheelanders dan de meeste andere regelaars. Wanneer u de Smart Controller voor het eerst installeert, heeft hij 5 -10 minuten nodig om uw kamer te scannen om zo de juiste ventilatorsnelheid te bepalen. Daarna weet de controller precies hoe snel uw ventilator moet draaien om de temperatuur constant te houden. Vanaf dan zal de Smartcontroller de ventilatorsnelheid automatisch aanpassen om de ingestelde temperatuur te handhaven. De Smart Controller beschikt over 60 verschillende snelheden, waardoor de ventilatorsnelheid naadloos geregeld kan worden en de temperatuurregeling preciezer is dan bij andere controllers. Deze nieuwe technologie garandeert niet alleen een bijzonder nauwkeurige temperatuurregeling, maar zorgt er ook voor dat de ventilator minder lawaai maakt en langer meegaat. De Smart Controller is plug-and-play, u heeft dus geen kabels nodig. U hoeft enkel de ventilator aan te sluiten, de gewenste temperatuur en de minimum ventilatorsnelheid in te stellen, en de Smart Controller doet de rest.

Gebruik

 1. Steek de temperatuur sensor in de Smart*
 2. Steek de Smart Controller in het stopcontact
 3. Plaats de temperatuursensor midden in de kamer
 4. Sluit uw ventilator aan op de Smart Controller
 5. Stel de gewenste minimum ventilatorsnelheid in**
 6. Stel de gewenste temperatuur in

* Zonder temperatuur sensor fungeert de Smart als een handmatige fan controller.

** Minimum ventilatorsnelheid: dit is de laagste snelheid waarmee uw ventilator zal draaien. Hoe lager u de snelheid instelt, hoe groter het bereik van uw ventilator. We raden aan om de snelheid op de laagstestand te zetten. Zo kan uw ventilator met alle mogelijke snelheden draaien, van traag tot topsnelheid, om zo de temperatuur constant te houden. Indien nodig kunt u de minimumsnelheid aanpassen aan het soort ventilator.

De Smart Controller scant nu de kamer. EVEN GEDULD! Dit kan 5 tot 10 minuten duren! Tijdens de scandraait de Smart Controller een paar seconden met een snelheid van 100 % en vervolgens met deminimumsnelheid. Na 5 tot 10 minuten zal de regelaar de juiste snelheid kiezen en hoeft hij nietmeer handmatig ingesteld te worden. De Smart Controller zal de snelheid automatisch aanpassen wanneer dat nodig is om de temperatuur te handhaven.

Opgelet

 • Plaats de temperatuursensor niet in de rechtstreekse luchtstroom van de ventilator. Dit kan de goedewerking belemmeren.
 • Als u een ventilator aansluit van meer dan 5A/1000watt kan dat permanente schade toebrengen aan hetapparaat.
 • Schade of risico’s die voortvloeien uit het onjuiste gebruik van het toestel of gebruik dat nietovereenstemt met de productspecificaties, vallen niet onder de garantie.

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Smart Controller Mk2 EU max 6.5A met Temperatuur Sensor

Smart Controller Mk2 EU max 6.5A met Temperatuur Sensor

50,-

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1167 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »