Terug

Verzenden & bezorgen

Onze winkel de Urban Garden Store in Arnhem is geopend.

Klanten mogen naar binnen en bestellen kan ook 24/7 online op www.rajatrading.nl

Wij houden altijd de richtlijnen van het RIVM aan.

 • Afhalen kan bij voorkeur op ons buitenterrein of op afspraak.
 • Je kunt ons bellen/mailen om een afspraak maken.
 • Zo beperken wij de contactmomenten en spreiden wij drukte.
 • Houdt 1.5 meter afstand.
 • Mondkapje is verplicht.
 • Kom zoveel mogelijk alleen.
 • Blijf thuis bij symptomen.
 • Betaal bij voorkeur met PIN of contactloos.
 • Wij zetten de bestelling klaar.
 • Wij verzoeken je om de adviezen van onze medewerkers op te volgen.

Indien je je niet aan de richtlijnen van het RIVM of de aanwijzigingen van ons personeel houdt, moet je ons verlaten.

Bereikbaarheid klantenservice

Vanwege de drukte zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Wij vragen je daarom jouw vragen te stellen via het contactformulier of onze Whatsapp service. Je kunt natuurlijk ook op één van onze emails reageren.

Mocht het echt alleen per telefoon kunnen, dan zijn wij doordeweeks telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:

 • In de ochtend tussen 10:00 en 12:00 uur.
 • In de middag tussen 14:00 en 16:00 uur.

Wij streven er naar jou zo snel mogelijk te voorzien van een reactie. Dank je wel voor je begrip en wij doen er alles aan om jou snel verder te helpen.

Afhalen

Naast het laten bezorgen van je aankoop, kun je er ook voor kiezen de producten bij ons in onze echte winkel af te halen. In tegenstelling tot veel webshops hebben wij gewoon een fysieke winkel in Arnhem welke van maandag t/m zaterdag geopend is. Je kunt bij het afronden van je bestelling in de webshop aangeven dat je het op komt halen, wij zullen indien nodig dan contact met je opnemen.

Voor het ophalen van producten, zonder deze van te voren in onze webshop te bestellen, adviseren wij je voor de zekerheid eerst telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Onze winkel is gevestigd op; Plattenburgerweg 91-1 te 6824 ET Arnhem.

De voordelen van onze verzending

 • SNELLE LEVERING
 • ZORGVULDIG VERPAKT
 • GEEN AFGIFTE BIJ DE BUREN MOGELIJK VIA DPD PREDICT
 • TRACK & TRACE
 • GRATIS BEZORGING BINNEN DE BENELUX & DUITSLAND VANAF € 119 *
 • GEBRUIK VAN 46.000 EUROPESCHE DPD PICK UP PARCELSHOPS

Met zorg verpakt

Alle bestellingen worden met veel zorg verpakt. Je ontvangt van ons altijd een Track & Trace code per e-mail zodat je de levering van je bestelling kunt volgen. Indien je een account bij ons heeft aangemaakt, kun je hierop inloggen om de actuele status van je bestelling in te zien. 

Gratis verzending

Indien je voor 119 euro of meer besteld, is de bezorging kosteloos. * Dit geldt alleen voor de Benelux en Duitsland en met een maximum van 30 kg. Voor gezakte goederen en producten langer als 115 cm geldt een verzendtoeslag. Tot maximaal 30 kg gratis verzonden in de Benelux vanaf 119 euro.

Je pakket via een afhaalpunt in ontvangst nemen

Wilt je iets bestellen, maar ben je niet in de gelegenheid je pakket thuis of op het werk in ontvangst te nemen?

Veranderen je plannen en ben je toch niet thuis? Dan kun je het moment of de plaats van de levering online eenvoudig aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket te laten bezorgen in een parcelshop. Let op; dit is in geval met de beperkte ruimte in de parcelshops allen mogelijk met kleinere pakketten tot maximaal 20kg. DPD kan je dus niet altijd deze mogelijkheid aanbieden. 

Wachten op je pakket is verleden tijd - dankzij DPD Predict

Met Predict en live-tracking hoef je nooit meer te wachten op een pakket. Op de dag van bezorging laten we je namelijk op het uur nauwkeurig weten wanneer je je pakket kunt verwachten. En met Live tracking zie je hoeveel stops de chauffeur nog moet afleggen voor hij bij je is.

Wat maakt Predict zo speciaal? Op de dag van de levering ontvang je een bericht van DPD. Daarin staat een tijdvak van één uur waarbinnen je pakket geleverd wordt. Daarnaast kun je altijd kiezen om jouw levering te verzetten, bij een DPD pickup station neer te laten legen of bijvoorbeeld op je werk af te laten leveren. 

Op de bezorgdag kun jij je pakket dankzij live-tracking online volgen. Op de kaart zie je zelfs hoeveel tussenstops de chauffeur nog moet afleggen.

Afhalen

Naast het laten bezorgen van uw aankoop, kunt u er ook voor kiezen de producten bij ons af te halen. U kunt bij het afronden van uw bestelling in de webshop aangeven dat u het op komt halen, wij zullen indien nodig dan contact met u opnemen.

Voor het ophalen van producten, zonder deze van te voren in onze webshop te bestellen, adviseren wij u voor de zekerheid eerst telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Ons afhaaladres is; Plattenburgerweg 91-1 te 6824 ET Arnhem.

Levertijd

Wij streven er altijd naar jouw bestelling, binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, binnen Nederland, bij je te hebben afgeleverd. Dit mits het product vanuit de leverancier leverbaar is en de bestelling op het vaste land van Nederland afgeleverd dient te worden. Let wel: Voor leveringen zijn wij mede afhankelijk van onze verzendpartner. Eventuele fouten, beschadigingen, of vertragingen die bij de verzendpartner ontstaan, kunnen wij geen verantwoordelijkheid voor dragen. Wat wij wel kunnen, is uitzoeken wat er de hand is. Hiervoor maak je een ticket aan.

Meerdere pakketten

Om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren, kan het voorkomen dat je meerdere pakketten ontvangt. Ook kan het voorkomen dat niet alle pakketten op dezelfde dag bij je worden aangeboden. Uiteraard krijg je per pakket een Track & Trace e-mail toegezonden. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Dank voor je begrip.

Onze verzendkosten

GEWICHT (KG)  0-5   5-20  20-30   30-50   50-100   100-200   200-300   300-800 
BE/NL/LU 5,95 6,95 9,95 19,95 59 69 79 99
DE 5,95 6,95 9,95 19,95 69 79 99 149
AT/DK/FR 9,95 11,95 16,95 29,95 119 129 139 199
ES/IT/IE/SE/FI/NO 18,95 19,95 24,95 49,95 149 159 179 199
CZ/HU/PL/PT 27,50 29,95 34,95 69,95 199 239 269 299
CH 39,95 44,95 49,95 99,95 129 139 149 299

Pakketten vanaf de 50 kg

Pakketten vanaf de 50 kg worden in verband met de ARBO wetgeving altijd per (halve) pallet verstuurd. Zo nodig wordt er in dat geval contact met u opgenomen om de levering te bespreken.

Pallet verzending

Heeft u een grote bestelling en wordt deze op een pallet bezorgt, dan stemmen wij de leverdatum voortijdig met u af. Indien u de pallet weigert, het door u opgegeven adres niet klopt of u niet thuis bent op de afgesproken leverdatum, worden voor de tweede poging de verzendkosten een tweede keer aan u in rekening gebracht. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Beschadigd pakket aan de deur

Wanneer de geleverde verpakking beschadigd is wanneer u het in ontvangst neemt, verzoeken wij u daar direct melding van te maken bij het aftekenen voor de levering.

Wij raden u ook aan om bij de in ontvangstname van het product naast uw handtekening het woord 'SCHADE' te vermelden. 

Ook verzoeken wij u meteen een vijftal kwalitatief goede foto's te maken. Om een schadeclaim in behandeling te kunnen nemen, hebben wij minimaal de volgende foto's nodig:

 • De buitenverpakking inclusief de verzendlabel
 • Het beschadigde product
 • De beschadiging
 • De binnenverpakking, van bovenaf genomen
 • Het toegepaste vulmateriaal

Let op: Wanneer u dit niet doet, kunnen wij bij constatering van beschadigde goederen na levering, de goederen niet meer retour nemen. Neem daarna direct zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Beschadigd product in het pakket

Is het door u bestelde product beschadigd of is de verpakking geopend en mist er een onderdeel van uw bestelling, volg dan bovenstaande procedure. Hierbij is het erg belangrijk dat de verpakkingsmaterialen en de verpakkingswijze zo goed mogelijk op de foto staan.

Let op: wanneer u dit niet doet, kunnen wij bij constatering van beschadigde goederen na levering, de goederen niet meer retour nemen. Neem daarna direct zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Retourkosten

Indien uw pakket niet afgeleverd kan worden door het verkeerd opgeven van uw eigen naam- en adresgegevens en het pakket komt retour, dan rekenen wij de kosten voor de retourzending, de tweede verzending en mogelijke extra handelingskosten bij u in rekening.

Uitzonderingen

Wij leveren op de Waddeneilanden en vergunningsplichtige centra`s zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Leiden door middel van een nader te bepalen toeslag.

Onze verzendpartner

             

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1100 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »