Terug

Retouren

Raja Trading | The Urban Garden Store

Wat moet ik doen in geval van een beschadigd pakket aan de deur ?

Is de verpakking van het pakket beschadigd of ziet de doos er geopend uit, geef dit dan direct door aan de chauffeur en weiger het pakket! Accepteert u het pakket toch, dan vragen wij u aan de deur in het bijzijn van de bezorger 5 kwalitatief goede foto's te maken van de beschadigde verpakking te maken. Indien mogelijk met de bezorger op de achtergrond. Met het oog op het afwikkelen van mogelijke claims heeft u een ondertekend formulier inzake de ontvangst van een beschadigd pakket van de bezorgdienst nodig. Alleen in dat geval kunnen wij een beroep voor u doen op onze transportverzekering. Neem daarna direct zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Wat moet ik doen met een beschadigd product ?

Is het door u bestelde product beschadigd of is de verpakking geopend en mist er een onderdeel van uw bestelling, maak dan direct 5 kwalitatief goede foto's van het beschadigde of missende product nog in de verpakking. Hierbij is het erg belangrijk dat de verpakkingsmaterialen en de verpakkingswijze zo goed mogelijk op de foto staan. Alleen in dat geval kunnen wij een beroep voor u doen op onze transportverzekering. Neem daarna direct zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Wat moet ik doen om een aankoop te annuleren ?

Het kan voorkomen dat u na aanschaf van een product erachter komt dat u eigenlijk een ander product had willen bestellen. Neem in dat geval binnen 14 dagen na ontvangst van de producten contact met ons op om de aankoop te retourneren of om te ruilen. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd worden. U kunt hiervoor gebruik maken van het onderstaande modelformulier voor herroeping. Vanaf het moment van annulering dient u het product binnen 14 dagen terug te sturen. Het product moet dus uiterlijk 28 dagen nadat je het ontvangen hebt, bij ons retour geleverd worden.

De kosten van het retour zenden zijn in dit geval altijd voor uw eigen rekening. Zodra wij het product retour hebben ontvangen, zullen wij u het aankoop bedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de ontvangst terugstorten. Terug betalen doen wij in principe via het zelfde betaalmiddel welke u ook heeft gebruikt bij het afrekenen. Terugbetaling middels een ander betaal middel gebeurt alleen indien u op ons verzoek daarmee akkoord gaat.

Wat kan ik als consument niet retourneren of ruilen ?

Helaas is het doorgaans niet mogelijk om op maat bestelde artikelen te ruilen of te retourneren. Dit betreft artikelen die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

Hetzelfde geldt voor artikelen die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;

Ook hygiënische artikelen of artikelen met een gezondheidsrisico kunnen niet worden geretourneerd als de verzegeling is verbroken.

Modelformulier voor herroeping:

Modelformulier voor herroeping (dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

- Aan: [ naam ondernemer]
[ geografisch adres ondernemer]
[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]
[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

- Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*
de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*
de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,
herroept/herroepen*

- Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
- [Naam consumenten(en)]
- [Adres consument(en)]
- [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »