Terug

Betaalmethoden

De voordelen van onze betaalmethoden

  • Versleutelde SSL verbinding
  • Diverse betaalmogelijkheden
  • Betalen via bankoverschrjving
  • Achteraf betalen met Afterpay of Klarna
  • Anoniem betalen met Paysafecard

De veiligheid van uw gegevens is gewaarborgd

Onze online winkel wordt gehost vanuit een beveiligde locatie en is voor bezoekers beveiligd met 256-bit SSL encryptie. SSL encryptie wordt gebruikt om onze transacties, gegevensoverdrachten en logins te beveiligen. Persoonlijke informatie, waaronder betalingsgegevens en alle privégegevens van onze klanten, wordt hiermee versleuteld overgedragen en opgeslagen.

Een SSL-verbinding is een versleutelde verbinding tussen onze webservers en uw webbrowser. Deze beveiligde verbinding is herkenbaar aan het voorvoegsel https:// in de URL. Deze verbinding zorgt ervoor dat alle gegevens die tussen onze webservers en uw browser worden overgedragen, privé en veilig blijven. Wij raden u ten sterkste aan uw webbrowser regelmatig te updaten, om ervoor te zorgen dat transacties in onze online winkel veilig blijven.

Versleutelde verbing bij Raja Trading

Wij bieden u momenteel de volgende betaal mogelijkheden aan:

Betaalmethoden Raja Trading | The Urban Garden Store

Betalen middels bankoverschrijving

Betaling via overschrijving gebeurt via een van onze betalingsproviders: Mollie. U wordt dan omgeleid naar de betalingspagina van Mollie om direct over te boeken via een bankoverschrijving. U ontvangt ook de betaalinstructie in uw e-mail. Volg de betalingsinstructies van Mollie precies op. Als u niet de juiste betalingsbeschrijving opgeeft (bijvoorbeeld RF18-0328-5388-3120), kan de betaling niet worden gekoppeld aan uw bestelling. Het resultaat is dat de betaling automatisch wordt teruggestort door Mollie en wij niet kunnen overgaan tot levering.
Deze betaalmethode leidt meestal tot een vertraging in de orderverwerking van 2 werkdagen. Voor een snelle levering raden we aan dat u een directe betaalmethode kiest. MAAK DE BETALING NOOIT DIRECT NAAR ONS OVER!

Betalen middels Paysafecard

Middels Paysafecard kunt u indien gewenst geheel anoniem afrekenen.

Betalen met Afterpay of Klarna

In samenwerking met Afterpay bieden wij u ook een mogelijkheid aan om achteraf te betalen. AfterPay voert voor www.rajatrading.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Als je bij ons achteraf betaalt via AfterPay, kunnen Nederlandse klanten betalen tot het maximale bedrag van je persoonlijke limiet bij Afterpay. Voor Belgische klanten geldt een limiet van € 300 voor nieuwe Afterpay klanten en een maximum van € 750 voor bestaande Afterpay klanten.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Als je wilt weten waarom een order niet door Afterpay is geaccepteerd? Of voor andere vragen kun je altijd contact opnemen met AfterPay.
Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Afterpay Raja Trading
Voor de Belgische Afterpay voorwaarden klik hier en voor de Nederlandse Afterpay voorwaarden klik hier. 

Veilig betalen

Sinds 2014 zijn wij aangesloten bij het Webwinkelkeur keurmerk. Webwinkelkeur staat garant voor veilig en betrouwbaar winkelen op internet. Indien u winkelt bij een aangesloten webwinkel weet u als consument dat:

  • U veilig kunt betalen
  • Uw privacy gewaarborgd is
  • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd

Rembours

In geval van een rembourszending rekent u bij aflevering af met de postbode. Rembours is momenteel alleen mogelijk in overleg en binnen Nederland. Wegens veiligheidsrisico's hebben de bezorgers geen wisselgeld op zak. Houdt er dus rekening mee dat de betaling contant en gepast afgerekend moet worden. De minimale kosten van een rembours verzending bedragen € 25.

Afhalen

Uiteraard bent u, tijdens de openingstijden van harte welkom in onze showroom, voor het afhalen van van uw bestelling. Indien u komt afhalen, dan kunt u kiezen voor alle betalingsmogelijkheden behalve de rembourszending. Indien u niet van te voren via onze webwinkel hebt besteld en betaald, dan kunt u enkel middels contanten of PIN betalen.

Voor het ophalen van producten, zonder deze van te voren in onze webshop te bestellen, adviseren wij u dringend om voor alle zekerheid eerst telefonisch of per -email een afspraak hierover te maken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »