Terug

Elektronische apparatuur

In verband met de verkoop van elektrische en elektronische apparatuur zijn wij verplicht uw aandacht te vestigen op het volgende:

Alle elektrische apparaten die in particuliere huishoudens kunnen worden gebruikt, zijn gemarkeerd met het symbool van de doorgekruiste vuilnisbak op wieltjes. Het symbool van de doorgekruiste vuilnisbak op wieltjes betekent dat oude apparaten gescheiden van ongesorteerd stedelijk afval moeten worden ingezameld. Oude apparaten mogen niet met het huisvuil worden weggegooid.

Eigenaars van oude apparaten uit particuliere huishoudens kunnen deze inleveren bij de inzamelingspunten van de overheidsinstanties voor afvalbeheer of bij de door de fabrikanten of distributeurs opgezette terugnamepunten, zoals bepaald door de ElektroG. Eindgebruikers hebben ook de mogelijkheid om afgedankte elektrische en elektronische apparatuur via onze logistieke dienstverlener in te leveren. Voor retourzendingen kunt u contact met ons opnemen via e-mail: [email protected]

  • Gebruikte batterijen en accu's die niet bij de AEEA zijn gevoegd, moeten van de AEEA worden gescheiden voordat zij bij een inzamelpunt worden ingeleverd.
  • U bent verantwoordelijk voor het verwijderen van persoonsgegevens uit de afgedankte apparatuur die moet worden verwijderd.
  • Voor particuliere huishoudens is inlevering ook mogelijk bij de gemeentelijke inzamelpunten van uw stad of gemeente.

Belangrijke informatie

  • Gegevensbescherming: U bent er in ieder geval verantwoordelijk voor dat er geen persoonlijke gegevens worden opgeslagen op de oude apparaten die u inlevert. Zorg er daarom voor dat u uw persoonlijke gegevens uit uw oude toestel hebt gewist voordat u het terugstuurt.
  • Lampen en verlichtingsarmaturen: Lampen en verlichtingsarmaturen moeten met bijzondere zorg worden verpakt voordat zij worden teruggezonden, omdat zij tijdens het vervoer gemakkelijk kunnen breken en schadelijke stoffen kunnen afgeven. Ze moeten aan alle kanten goed gewatteerd zijn. Gebruik een voldoende grote en stevige kartonnen doos.
  • Batterijen/batterijpakken in apparaten: Verwijder (indien mogelijk) alle batterijen en batterijpakken uit de apparaten en breng ze naar de batterijverwijderingsdienst.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1167 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »