Terug

Disclaimer

Raja Trading | The Urban Garden Store

Dank voor uw interesse in Raja Trading en haar dochter- en zustermaatschappen (“Raja Trading”). De op deze website gebruikte content (de “Raja Trading Content”) – met inbegrip van handelsnaam, merken, afbeeldingen, teksten en downloadbare bestanden – en de daarop rustende intellectuele eigendomsrechten zijn eigendom van Raja Trading en/of licentiegevers die Raja Trading toestemming hebben gegeven om deze content te gebruiken.

Wij beschermen de Raja Trading Content met zorg. Indien u gebruik wenst te maken van de Raja Trading Content dan dient u voorafgaand aan het gebruik daarvan toestemming aan ons te verzoeken en deze toestemming van ons te verkrijgen. Een verzoek voor dergelijke toestemming kan worden gedaan via [email protected]

WETGEVING

Sinds 1 maart 2015 is de nieuwe Opiumwet Artikel 11a van kracht. Kort gezegd houdt dit in dat personen en bedrijven strafbaar zijn die voorbereidingshandelingen treffen voor illegale hennepteelt. Deze strafbaarstelling beperkt zich tot hennepteelt die een beroeps- of bedrijfsmatig karakter heeft of grootschalig is. Onder voorbereidingshandelingen vallen o.a. de verkoop en aflevering van producten waarvan een ernstig vermoeden bestaat dat deze gebruikt gaan worden voor de beroeps- of bedrijfsmatige hennepteelt. Indien Raja Trading vermoedt dat uw aankopen uit onze webshop gebruikt zullen worden voor beroeps- dan wel bedrijfsmatige hennepteelt, zullen wij de aankoop moeten weigeren. Bij uw aankoop verklaart u dan ook dat u met de producten die u aanschaft niet de intentie heeft tot het plegen van in artikel 11, derde en vijfde lid uit de Opiumwet, strafbaar gestelde feiten. 

Ondergetekende verklaart hierbij dat de artikelen die hij/zij bij Raja Trading koopt, hij/zij niet de intentie heeft tot het plegen van artikel 11, 3e en 5de lid uit de opiumwet strafbaar gesteld feiten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1166 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »