Terug

Rogis OGF Garlic 1 liter Anti Ongedierte Knoflookextract

  • Artikelcode: 210000000608
  • EAN: 8719992607983

Rogis Garlic Anti Ongedierte 1000 ml Knoflookextract.

25,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1106 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Rogis OGF Garlic 1 liter Anti Ongedierte Knoflookextract

Rogis Garlic knoflook extract is verkrijgbaar per 500 ml en 1 liter fles

Rogis Garlic is de manier om op een biologische en milieuvriendelijke manier gemakkelijk uw planten vrij van ongedierte te maken. Door middel van het een maal per week toevoegen aan het voedingswater wordt de plant onaantrekkelijk voor ongedierte dat van de sappen van de plant leeft, zoals bijvoorbeeld spint en trips.

Bij het uitzetten van roofmijt na een paar dagen Rogis aan het water toevoegen. Hierdoor komt de spint uit alle hoeken en gaten gekropen op zoek naar ander voedsel en is dus makkelijk te vangen door de roofmijt.

Combineer Rogis producten met natuurlijke vijanden, bijvoorbeeld roofmijten, voor het beste, meest natuurlijke resultaat.

Dit knoflookconcentraat wordt rechtstreeks opgenomen in de sapstroom van de plant. Spint (en ander ongedierte) eet geen plantensappen meer waar dit in zit.

Met het spuiten van gif bereik je niet alle hoekjes en gaatjes.

Dit knoflookconcentraat wordt meegegeven met het voedingswater en wordt dus in dezelfde concentratie opgenomen door alle planten en komt zo in alle planten terecht.Smaakt of ruikt het eindproduct naar knoflook?

Rogis Garlic wordt opgenomen door de plant en komt in de sapstroom. Naar gelang de manier van watergeven verdwijnt dit na een aantal dagen uit de plant. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen, stop dan ongeveer 10 dagen voor de oogst met Rogis Garlic meegeven. Hierdoor zal het eindproduct gegarandeerd niet naar knoflook smaken of ruiken.Bij gebruik van Rogis Garlic buiten:

  • 1 tot 2 liter per ha (preventief)
  • 5 tot 10 liter per ha (shock behandeling)

Bij gebruik van Rogis Garlic binnen:

  • Een maal per week toevoegen aan het voedingswater in de verhouding 100 ml op 100 liter (preventief)
  • Indien er al ongedierte aanwezig is, dan eenmalig een shock-behandeling toepassen 500 ml op 100 liter voedingswater. Daarna overgaan zoals hierboven omschreven.

Ongedierte bestrijdt je natuurlijk met Rogis!

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
OGF Garlic 1 liter Anti Ongedierte Knoflookextract

OGF Garlic 1 liter Anti Ongedierte Knoflookextract

25,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1106 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »