Terug

Onze Urban Garden Store in Arnhem is tijdelijk gesloten door de lockdown. Bestellen kan 24/7 online op www.rajatrading.nl
Achter de schermen werken wij hard door om alle online orders te verwerken. Afhalen van jouw bestelling is mogelijk op ons buitenterrein.

Substraten

Substraat wordt toegepast bij bijvoorbeeld tuinaanleg of als kweek ondergrond. Substraten bestaan in verschillende soorten, afhankelijk van de gewenste eigenschappen. Wij bieden u A kwaliteit substraten aan tegen een scherpe prijs.

Filters

Substraten

Substraat wordt toegepast bij bijvoorbeeld tuinaanleg of als kweek ondergrond. Substraten bestaan in verschillende soorten, afhankelijk van de gewenste eigenschappen. Niet alleen plantaardige (organische) materialen kunnen als substraat dienen. Ook bijvoorbeeld steenwol of cocos kunnen heel goed worden toegepast als substraten (de steenwol is anders behandeld dan de steenwol die als isolatiemateriaal in de bouw wordt toegepast waardoor deze steenwol juist wel water opneemt). Wij bieden u A kwaliteit substraten aan tegen een scherpe prijs.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 958 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »