Terug

Canna Coco

Canna Coco plantenvoeding en substraten zijn speciaal ontwikkeld voor het kweken van snelgroeiende planten in kokossubstraten.

Filters

Canna Coco

Canna Coco

Canna Coco plantenvoeding en substraten zijn speciaal ontwikkeld voor het kweken van snelgroeiende planten in kokossubstraten.

Alle voedingselementen voor zowel de groei- en bloeifase zijn aanwezig in de Canna Coco A&B plantenvoeding. Vanwege het unieke bufferend vermogen van het Canna Coco substraat en de sponsachtige structuur, worden de voedingsstoffen opgeslagen in het substraat. Dit betekent dat de plant zelf de hoeveelheid en timing van de opname van voedingsstoffen kan regelen.

Canna Coco substraat is luchtiger dan bijvoorbeeld aarde substraten. Dit betekent dat er meer ruimte is voor beworteling en dat planten meer zuurstof krijgen. Dit stimuleert de groei en bloei en zorgt voor een beter resultaat. Dankzij de speciale kenmerken van het kokossubstraat heeft Canna Coco geen Vega en Flores variant.

Voordelen

  • Kweken op Cana Coco is erg eenvoudig.
  • Uniek bufferend vermogen.
  • Luchtiger dan kweken op aarde substraten

Coco of COGr?

Naast de reguliere Canna Coco is er ook Canna COGr. Deze lijn is perfect voor de ervaren en veeleisende kweker. Beide lijnen bestaan uit een kokossubstraat met RHP-keurmerk en bijhorende plantenvoeding.

De meeste kwekers kunnen met Coco het best uit de voeten. Het Coco kokos-substraat heeft een behoorlijk bufferend vermogen, waardoor je minder snel in de problemen komt. Met de juiste kennis en voldoende aandacht, kun je met Canna COGr nog betere resultaten behalen. Door een grovere structuur speelt de buffer geen rol, waardoor je de voedings gift nauwkeuriger kunt afstemmen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »