Terug

Plantenvoeding, boosters & additieven

Plantvoeding zoals oa. groeivoeding, bloeivoeding, bladvoeding en bemesting voor het kweken op aarde, cocos & hydro van de beste kwaliteit koop je bij de Raja Trading Urban Garden Store!

Filters

Plantenvoeding, boosters & additieven

Plantenvoeding, boosters & additieven

Plantenvoeding, boosters & additieven van onder andere Plagron, Canna, Biobizz, BAC, Bio Nova, Hy-Pro, Aptus of Atami online bestellen?

Bij Raja Trading verkopen wij diverse soorten bemesting van verschillende top merken voor uw planten. Wij hebben een uitgebreid assortiment, hanteren scherpe prijzen en een snelle levertijd.


Bij onze leveranciers kan je terecht voor kweekschema's met meer informatie over de werking van de diverse voedingslijnen die wij aanbieden. Door het goed toepassen van plantenvoeding is de plant beter bestand tegen extreme omstandigheden en wordt het bloeiproces niet meer geremd. Een ongeremde en gereguleerde groei en bloei zorgen daardoor voor een optimale opbrengst.Plantenvoeding & boosters

Planten hebben om te groeien voeding nodig dat zij uit de lucht, het water en de grond halen en voor hun groei gebruiken. Met behulp van deze voedingsstoffen van het bladgroen (chlorofyl) en het zonlicht, zijn zij in staat organische stoffen (b.v. zetmeel, suiker, eiwit, enz.) op te bouwen. De hoeveelheden voedsel die daarbij aan de grond worden onttrokken, is afhankelijk van het gewas. Ze moeten echter weer aan de grond worden toegevoegd in de vorm van anorganische of organische meststoffen, wil de grond vruchtbaar blijven. Kies de passende plantenvoeding. De betreffende kweekschema's kun je bij het desbetreffende merk downloaden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »