Terug

Biogroei Phyto-mite Phytoseiulus Roofmijt tegen kasspint

  • Artikelcode: 210000000943
  • EAN: 5430000006262

Spint biologisch bestrijden met Phyto-mite roofmijt. Goed samen uit te zetten met het Soni-Mite System!

40,80

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1138 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Biogroei Phyto-mite Phytoseiulus Roofmijt tegen kasspint

Phyto-mite Phytoseiulus system; roofmijt tegen kasspint

  • Spint biologisch bestrijden met Phyto-mite roofmijt
  • Goed samen uit te zetten met het Soni-Mite System!

Gebruik tot 400 stuks per m2. In te zetten bij reeds aanwezig aantasting aangezien deze roofmijt alleen spint eet. Dus geen preventieve werking. Heeft constante temperaturen tussen 20 - 30 graden nodig.

DIT PRODUCT HEEFT SOMS EEN LANGERE LEVERTIJD, VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN

BIOLOGIE VAN PHYTOSEIULUS PERSIMILIS :

De roofmijt Phytoseiulus persimilis is oorspronkelijk uit Chili afkomstig, maar is ondertussen door de mens, bewust of onbewust, al over grote delen van de wereld verspreid. Een Phytoseiulus-roofmijt is ongeveer even groot als een kasspintmijt, maar heeft een lichtrode kleur, staat iets hoger op de poten en is veel mobieler. Het vrouwtje legt haar eitjes steeds in of vlakbij een spintmijtkolonie.

Ze zijn van een spinteitje te onderscheiden door de ovale vorm, de licht-oranje kleur en doordat ze ongeveer tweemaal zo groot zijn. De zespotige larve eet niet. Net zoals bij kasspint wordt het larvenstadium gevolgd door het protonimfe-, het deutonimfe- en het adulte stadium.

TOEPASSING VAN PHYTOSEIULUS PERSIMILIS :

De roofmijt kan op allerlei groenten- en sierteeltgewassen in kassen worden toegepast, zoals paprika, komkommer, meloen, aubergine, aardbei, snijboon, gerbera, roos, druiven, kamerplanten, tropische planten en allerlei potplanten. Voor een geslaagde biologische bestrijding van spint is het van belang de plaag tijdig te signaleren om ze snel onder controle te krijgen. Aangezien een spintpopulatie zich in de zomer sneller vermeerdert en zo biologisch moeilijker te controleren is, kan men ze het beste onmiddellijk vanaf het vroege voorjaar biologisch bestrijden van zodra de spintmijten uit hun winterslaap komen.

VERPAKKING :

De roofmijten worden geleverd per 1.000, 2.000, 10.000 of 25.000 adulten in een flesje met vermiculiet als draagstof. Maximaal enkele dagen bewaren bij 6-8°C en RV>85%.

Let op: Dit product wordt per pakket post toegezonden en dient in persoon aan de deur aangenomen te worden. Raja Trading draagt geen enkele verantwoordelijkheid indien het pakket niet door u wordt aangenomen en daardoor retour komt en vergaat.

Phyto Mite kan tot een graad of 6 verzonden worden. Zodra het vriest wordt er in principe helemaal niets verzonden.

Natuurlijke vijanden om binnen en buiten als biologische bestrijding te gebruiken. Bekijk onze website voor meer informatie en prijzen of bel voor vragen 026-8200295.

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Phyto-mite Phytoseiulus Roofmijt tegen kasspint

Phyto-mite Phytoseiulus Roofmijt tegen kasspint

40,80

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1138 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »