Terug

Biogroei Mier-Run Aaltjes Nematoden tegen mieren

  • Artikelcode: 210000001334
  • EAN: 5430000006200

Aaltjes tegen zwarte en rode mieren. Voor 250m² of 250 mierennesten. Voor 50m² of 50 mierennesten. Voor 5m² of 5 mierennesten.

25,50

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1087 Klanten beoordelingen

“Uitstekende service, snelle levering, goed assortiment. Ik ben een zeer tevreden klant”

Productomschrijving

Biogroei Mier-Run Aaltjes Nematoden tegen mieren

Mier-Run system: Nematoden tegen mieren

Ingeval van lokale, grote bovengrondse mierenhopen: de nematoden direct in de nestingangen uitgieten. De kleinste verpakking voldoet voor 1 tot 5 mierenhopen te behandelen. Verkrijgbaar voor 5m2, 50 m2 of 250 m2.

Mieren zorgen vooral voor indirecte schade. Het beschermen van bladluizen is één van de meest gekende voorbeelden. Mieren beschermen bladluizen voor de honingdauw dat zij uitscheiden, waardoor bladluizen hun vrije gang kunnen gaan en veel schade aan een plant kunnen aanbrengen.

Gebruik Mier-run meteen vanaf het moment dat je bovengrondse mierenactiviteit waarneemt. Mier-run bestaat uit nematoden die zowel zwarte als rode mieren niet kunnen verdragen. De mieren tolereren deze nematoden niet in de grond en verlaten daarom hun nesten. De mieren worden niet gedood maar verdwijnen van het behandelde terrein.

Omdat Nematoden enkel in vochtige grond overleven, Mier-run niet binnenshuis of op terrastegels gebruiken. Indien mierenhoopjes tussen de terrastegels omhoog komen, moeten de tegels steeds verwijderd worden voor het verspreiden van de nematoden op de onderliggende grond.

Ingeval dat mierennesten verspreid zitten over een gazonoppervlakte of in borders of de groententuin: de totale oppervlakte van het gazon, border of tuinperceel behandelen en niet enkel de plaatsen waar je bovengronds mierenhoopjes ziet liggen. Veel mierennesten zitten immers ondergronds en zijn daardoor niet waarneembaar. Door enkel plaatselijk de waarneembare mierenhoopjes te behandelen, ga je onvoldoende effect hebben.

Gazon wordt enkel bezocht door mieren in het geval er mos aanwezig is. Een gazon zonder mos vinden mieren niet interessant. Behandel je gazon met Mier-run als snelle oplossing tegen de mieren en probeer je gazon mos vrij te maken. In de groentetuin gaat het bijna steeds over de wegmier. Wegmieren zijn één van de weinige mierensoorten die het niet erg vinden als de grond bewerkt wordt.

Let op: Dit product wordt per pakket post toegezonden en dient in persoon aan de deur aangenomen te worden. Raja Trading draagt geen enkele verantwoordelijkheid indien het pakket niet door u wordt aangenomen en daardoor retour komt en vergaat.

Alle Nemathoden kunnen tot een graad of 2 verzonden worden. Zodra het vriest wordt er in principe helemaal niets verzonden.

Natuurlijke vijanden om binnen en buiten als biologische bestrijding te gebruiken. Bekijk onze website voor meer informatie en prijzen of bel voor vragen 026-8200295.

Mier-Run Nematoden tegen mieren en vele ander biologische bestrijdingsmiddelen door middel van nuttige insecten gunstig geprijsd op www.rajatrading.nl

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Media
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mier-Run Aaltjes Nematoden tegen mieren

Mier-Run Aaltjes Nematoden tegen mieren

25,50

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1087 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »