Terug

Mammoth Kweektent Compleet

Mammoth kweektent compleet kopen met toebehoren van de beste kwaliteit en voor de scherpste prijs. Uitstekende service. Bestel nu.

Filters

Mammoth Kweektent Compleet

Mammoth Tents indoor kweektent compleet met HPS en alle accessoires

Kweektent van Mammoth compleet met alle toebehoren en accessoires. In deze setjes zijn alle accessoires zoals het filter, de kweeklamp, de buisventilator, het ballast en de fan controller met thermostaat inbegrepen. Wij verkopen zowel de Classic Plus+ als de Lite Plus+ budget kweektenten van Mammoth als complete set met HPS verlichting en extractiesysteem van Can-Fan. De beste kwaliteit voor de scherpste prijs!


Mammoth Lite Plus+ vs Mammoth Classic Plus+

De belangrijkste verschillen op een rijtje. Deze complete kweektenten zijn geschikt voor elk budget, voor zowel beginners als ervaren kwekers. De Lite Plus+ tenten zijn de goedkoopste. De Classic tenten zijn wat duurder en van betere kwaliteit. De deuren zijn groter, waardoor je overal beter bij kan. Ook heb je meer opties voor de kabels en de ventilatie.Specificaties Mammoth Lite Plus+

De Mammoth Lite Plus+ kweektenten zijn vernieuwd: Verbeterd reflecterend materiaal; Nu met tentdoek van 170D Mylar en 16 mm palen. 


Specificaties Mammoth Classic Plus+

Ook de Mammoth Classic Plus+ kweektenten zijn vernieuwd: Beter lichtdicht ontwerp; Een sterk frame met hoeken en verbindingen van hoge kwaliteit; Grote deuren voor gemakkelijke toegang; Meerdere in- en uitlaten voor een flexibele installatie; Nu met tentdoek van 600D Mylar en 19 mm palen. 


Mammoth Lite 100 Plus+ Droogtent

Voor het drogen van uw groenten en kruiden hebben wij met de Mammoth Lite 100 een droogtent samengesteld. Deze droogtent is voorzien van een droognet met 8 lagen en een ventilatiesysteem.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »