Terug

Mammoth kweektent

Mammoth grow tenten in diverse modellen en maten, voor beginners en gevorderden, amateurs en professionals. De Mammoth tenten zijn onderverdeeld in 4 kwaliteitsklassen: de Brons, Silver, Gold en Diamond collection.

Filters

Mammoth kweektent

Kweektent, kweekverlichting en grow accessoires van Mammoth Tents

De kweektenten van Mammoth zijn onderverdeeld in 4 kwaliteitsklassen. Voor beginners en gevorderden, voor amateurs en professionals. Mammoth tenten zijn makkelijk op te zetten en eenvoudig te gebruiken. Met behulp van de diverse in en outlets creëer je de ultieme configuratie en het ideale binnenklimaat. Mammoth staat voor sterke tentstokken, kwalitatief en sterk reflecterende tentdoeken, wijde deuropeningen. Alles wat de pionier van mobiele indoor kweektenten zo geliefd maakt.

Propagators Grow Tenten MammothKweekverlichting Mammoth

Mammoth Propagators, Duals en Dryers kweektenten en ook T Neon armaturen en tl kweeklampen van Mammoth zijn hier voordelig verkrijgbaar in diverse maten en modellen.

Mammoth Lite KweektentenMammoth Classic KweektentenMammoth Ivory Kweektenten

De Lite tenten zijn de goedkoopste versie. De klassieke Classic tent en de Mammoth Ivory zijn van betere kwaliteit en wat prijs en kwaliteit betreft het middensegment van de Mammoth tenten.

Mammoth Pro KweektentenMammoth Elite Kweektenten

De Pro en Elite tenten zijn wat prijs en kwaliteit betreft het absolute topsegment, de mammoet onder de tenten. De gewone Elite kweektent heeft een hoogte van 215 cm. Voor wie verder de hoogte in wil is er de Elite HC kweektent: een tent met een hoogte van 240 cm. De Elite tenten van Mammoth zijn modulair uit te breiden. 

Naast losse tenten bieden we uiteraard ook compleet ingerichte kweektenten van Mammoth in verschillende maten en modellen aan. 

  • Vanaf 119 euro en tot 30 kilo gratis verzonden in België, Nederland en Luxemburg.
  • In samenwerking met Afterpay bieden wij de mogelijkheid om achteraf te betalen. Afterpay - Achteraf betalen
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1076 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »