Terug

Homebox Kweektent

De in Duitsland ontworpen hightech Homebox kweektenten zijn voorzien is van unieke, innovatieve materialen en eigenschappen: PAR+ bekleding, Omniflow Airvent luchtcirculatie, Total-Blackout Zippers en MicroMesh insectengaas.

Filters

Homebox Kweektent

Homebox kweektenten

Vooral het uiterlijk, het design en de functionaliteit van de Homebox Vista en Ambient kweektenten springen in het oog. Wat functionaliteit en design betreft behoren de Vista en de Ambient van Homebox tot de beste indoor gardening kweektenten op de markt. Voor wie op zoek is naar een traditionele zwarte tent is de Evolution van Homebox een goede keus.

De sinds 2001 in Duitsland ontworpen hightech Homebox kweektenten zijn voorzien van unieke, innovatieve materialen en eigenschappen. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

  • De PAR+ bekleding.
  • De Omniflow Airvent luchtcirculatie.
  • De Total-Blackout Zippers
  • Het MicroMesh insektengaas 

 

Het exclusief voor Homebox ontwikkelde PAR+ tentdoek reflecteert meer fotosynthetisch actieve straling, door planten op te nemen energie, en produceert minder warmte. Homebox is de enige in de markt waarbij dit "smart material" gebruikt wordt.

Het ook unieke Omniflow Airvent systeem voorziet de Homebox van frisse lucht op de plekken waar het nodig is. Daarbij vermindert het MicroMesh insectengaas het risico op een plaag aanzienlijk.

De Total-Blackout Zippers, lichtdichte ritsen, laten het licht niet binnen. Overige voordelen zijn de sterke constructie; het frame, de haken en de verbindingsstukken. De Homebox is gemakkelijk te assembleren en eenvoudig te reinigen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »