Terug

Kweektent Compleet Zelf Samenstellen

Kweektent compleet met buisventilator, koolstoffilter, klimaat controller en accessoires. Kies zelf uit verschillende LED of HPS kweek lampen. Ook verkrijgbaar zonder lamp.

Filters

    Geen producten gevonden...

Kweektent Compleet Zelf Samenstellen

Complete Kweektent Zelf Samenstellen

Al onze zelf samenstellen complete kweektenten sets zijn zowel zonder als met één van de verschillende kweeklampen te koop. De Secret Jardin Dark Street kweektenten zijn voorzien van een perfect passend en compleet Secret Jardin extractiesysteem met ingebouwde controller. De Dark Room kweektent serie is voorzien van een Can-Fan extractiesysteem met externe fan controller van Cli-Mate. Maak een keuze uit de verschillende kweektenten en kweeklampen en ga van start. Wij helpen jou graag bij de keuze van jouw complete kweektent set.


Onze kweektent sets zijn de goedkoopste en bevatten de beste onderdelen

  • De Dark Street kweektenten zijn voorzien van een extractie syteem met koolstoffilter van Secret Jardin. De DF16 ventilator van Secret Jardin bevat een ingebouwde thermostaat.
  • De Dark Room kweektenten zijn voorzien van een Can-Fan filter en extractie systeem met een externe fan controller van Cli-Mate.
  • Deze kweektenten zijn te koop met HPS kweeklampen of LED kweeklampen van G-Tools, Lumen King, Secret Jardin of Sanlight.

Opties

  • De ventilatie en afzuiging zit er standaard bij en past perfect.
  • De kweektent wordt geleverd met LED of HPS lamp naar keuze.
  • Ook verkrijgbaar zonder lamp
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »