Terug

Kweektent 90x90

Een kweektent met de maat van 90x90 is perfect voor een HPS kweeklamp wattage van 400 Watt. Hierbij betaal je geen stroom teveel omdat bij dit oppervlak iedere Watt optimaal gebruikt word. Een mooie maat kweektent die niet teveel ruimte in neemt maar waar

Filters

Kweektent 90x90

Kweektent 90x90 compleet

Een perfect maat voor een kweektent waarmee je zelf wat groenten en kruiden kunt kweken zonder dat het veel ruimte in neemt. Niet te groot en niet te klein en ook niet al te veel stroomverbruik. En ook vanwege de prijs de ideale maat voor een complete kweektent. Dit is een veel verkochte maat complete kweektent. 

Al onze complete kweektent setjes zijn met zorg samengesteld en de diverse onderdelen, zoals filter, lamp, buisventilator en afzuiging, bestaan uitsluitend uit A-kwaliteit producten. Deze tenten worden volledig ingericht geleverd met onderdelen die op elkaar zijn afgestemd. Zo ben je er zeker van dat alles goed werkt. 

Een complete kweektent in deze maat heeft een oppervlakte van 0.88 m2 en een hoogte van 180cm. Perfect voor een kweeklamp wattage van 1x 400 HPS of 150 Watt LED. Hierdoor betaal je geen hoge stroomrekening, omdat op zo'n oppervlakte iedere Watt optimaal wordt gebruikt.

Dit formaat complete kweektenten is ideaal om 4 grote planten in te zetten. Indien gewenst kunt u er ook tot maximaal 16 kleine planten in kwijt:
1x 18 liter 31x31x32cm
4x 11 liter 24x24x28cm
9x 7 liter 20x20x25cm
16x 5 liter 17x17x23cm
Om het bij dit formaat kweektenten werkbaar te houden, adviseren wij je voor de 5 of 7 liter potten te kiezen. 

Voor de beginnende kweker die goedkoop wil starten met zelf kweken, adviseren wij de onze complete kweektent Budget serie. Wil je direct goed starten of zuinig omgaan met het stroomgebruik, dan adviseren wij onze Basic tent sets. Ben je op zoek naar het beste rendement van je investering, dan kun je het beste voor een van onze Pro kweektent sets kiezen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »