Terug

Kweektent Compleet Op Maat

Bij Raja Trading verkopen wij diverse complete kweektenten op maat met alle toebehoren. Wij helpen je graag bij het kopen van een complete kweektent op maat.

Filters

Kweektent Compleet Op Maat

Kweektent Compleet op Maat

Wij verkopen diverse kweektenten met een bepaalde maat zodat je makkelijker kunt kiezen. Onze tent setjes zijn volledig uitgerust met op elkaar afgestemde onderdelen. Zo kun je er zeker van zijn dat alles naar behoren werkt. De afmeting van je kweektent is onder andere van belang in verband met het kweekoppervlak dat je tot je beschikking hebt. Naar gelang het oppervlakte kom je tot een juiste keuze van het aantal en de grootte van je potten, het type kweeklampen en de benodigde afzuigcapaciteit. 


Kweetent Compleet Budget, Basic en Pro in alle maten

Voor de beginnende kweker die goedkoop wil starten met zelf kweken, adviseren wij de onze complete kweektent Budget serie. Wil je direct goed starten of zuinig omgaan met het stroomgebruik, dan adviseren wij onze Basic tent sets. Ben je op zoek naar het beste rendement van je investering, dan kun je het beste voor een van onze Pro kweektent sets kiezen.

Al onze complete kweektent sets worden met zorg geassembleerd. De verschillende onderdelen zoals filter, lamp, buisventilator en afzuiger zijn premium kwaliteit producten.Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »