Terug

Kweektent 90x90

Een kweektent met de maat van 90x90 is perfect voor een kweeklamp wattage van 400 Watt. Hierbij betaal je geen stroom teveel omdat bij dit oppervlak iedere Watt optimaal gebruikt word. Een mooie maat kweektent die niet teveel ruimte in neemt.

Filters

Kweektent 90x90

Kweektent 90x90 compleet

Een perfect maat voor een kweektent waarmee u zelf wat groenten en kruiden kunt kweken. Neemt niet veel ruimte in. Is niet te groot en niet te klein. Niet al te veel stroomverbruik. En ook vanwege de prijs de ideale maat voor een complete kweektent. Een kweektentje in deze maat heeft een oppervlakte van 0.88 m2. Perfect voor een kweeklamp wattage van 1x 400 of 2x 75 Watt. Hierdoor betaal je geen hoge stroomrekening, omdat op zo'n oppervlakte iedere Watt optimaal wordt gebruikt.

De afmeting van de Secret Jardin DR90 is overigens 90x90x180 en daarmee is die 20 cm hoger dan één van de Mammoth tenten. De complete Mammoth kweektenten hebben 90x90x160 als maat. Wilt u liever een wat hogere tent, neem dan de Secret Jardin.

Al onze complete kweektent setjes zijn met zorg samengesteld en de diverse onderdelen, zoals filter, lamp, buisventilator en afzuiging, zijn op elkaar afgestemd. Uitsluitend A-kwaliteit producten. Bij aanschaf van een complete kweektent krijgt u nu een hygro/thermometer en een ventilator gratis

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1076 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »