Terug

Kweektent 80x80

Een 80x80 kweektent is net wat groter en heeft minder last van warmte opbouw dan een 60x60 tent. Hierdoor past een 400 Watt HPS kweeklamp prima maar dit wattage past verder goed bij het oppervlak van 0,64 m2.

Filters

Kweektent 80x80

Kweektent 80x80 compleet

Een 80 bij 80 cm kweektent is net wat groter en u heeft zo minder last van warmte-opbouw dan bij een 6o bij 60 cm tent. Doordat er wat meer ruimte is, kunt u overal net wat makkelijker bij én u kunt het klimaat systeem makkelijker kwijt.

Een kweektent met deze afmeting heeft een oppervlakte van 0,64 m2. Hierdoor past een HPS lamp van 400 Watt er perfect bij. Deze wattage is meer dan genoeg voor dit oppervlak. Wil je wat zuiniger met de stroom omgaan? Kies dan niet voor een 400 Watt maar 250 Watt kweeklamp. Iets minder rendement maar een stuk zuiniger. Deze complete kweektent is geschikt voor 4 grote of maximaal 8 kleine planten.

De Mammoth Ivory is gemaakt van een ander type tentdoek dan de Mammoth Lite. De Ivory is voorzien van White TPU en de Lite van 210D Silver. Deze setjes bestaan uitsluitend uit A-kwaliteit onderdelen zoals een Can-lite filter, een Can-fan buisventilator en een ELT vsa. Bij deze volledig ingerichte kweektenten ontvangt u gratis een hygro/thermometer en een ventilator.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1043 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »