Terug

Bonanza Klima kweekkasten

Klima kasten vormen de basis voor een complete kweekkast. Deze zeer veilige kweekkasten zijn voorzien van een luchtafzuiger met geluiddemper, lichtdichte luchtinlaten en ophangpunten voor lampen.

Filters

Bonanza Klima kweekkasten

Klima kasten, veilige kweekkasten

Klima kasten vormen de basis voor een complete kweekkast. Deze zeer veilige kweekkasten zijn voorzien van een luchtafzuiger met geluiddemper, lichtdichte luchtinlaten en ophangpunten voor lampen. Een ingebouwde Smartbox  zorgt voor het veilig in- en uitschakelen van de verlichting en een eventueel bewateringssysteem.
Dus naast de Bonanza Klima kast heb je alleen nog een lamp nodig voor je aan het werk kunt. Omdat het aanbod aan lampen eindeloos is en wij deze onmogelijk allemaal aan ons assortiment kunnen toevoegen zijn er de Bonanza Klima kweekkasten. Zo kan iedereen in een veilige G-tools kweekkast werken maar met de lamp van zijn of haar voorkeur.

Je kunt je kast natuurlijk ook inclusief kweeklamp bij ons kopen. In de rubriek “verlichting” vind je een collectie lampen die zeer geschikt zijn gebleken voor gebruik in een van de Bonanza modellen. Bij iedere lamp staat vermeld in welk model kast deze is te gebruiken en wat de voor- en nadelen zijn. Om de keuze voor een bepaalde lamp nog verder te kunnen onderbouwen is een rastermeeting toegevoegd. Hierop kun je zien hoeveel licht (gemeten in µmol) wij hebben vastgesteld op diverse plekken in de kast. Van recht onder de lamp tot in de verste hoeken van het kweekoppervlak.

LED of HPS?

LED technologie ontwikkelt zich razendsnel. Er worden tegenwoordig geweldige resultaten behaald met dit type verlichting. Niet alleen de kwantiteit, maar vooral de kwaliteit excelleert!
De markt is overspoeld met LED kweeklampen. Dit maakt het voor de leek moeilijk een goede keus te maken. Wij hebben dit voor jou gedaan door een selectie te maken van LEDs waarvan wij denken dat ze goed genoeg zijn om onze naam eraan te verbinden.

Een kweekkast met HPS verlichting geniet bij veel mensen de voorkeur boven LED. Vaak omdat men hier in het verleden al mee heeft gewerkt. De meest gebruikte lamp is de natriumdamp lamp, ook wel bekend als HPS lamp. Sinds kort hebben we daar een ceramische metal halide lamp (CMH) aan toegevoegd. Deze lamp is een mooi alternatief voor wie led lampen nog te duur vindt maar toch een energiezuiniger lamp wil gebruiken dan een HPS lamp.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »