Terug

Verwarmingsmatten

Verwarmingsmatten zijn zeer geschikt voor het verwarmen van de bodem in een kas, kweekbak, kweektent of propagator. Wij helpen je graag bij het vinden van een verwarmingsmat of bodemverwarming die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Filters

Verwarmingsmatten

Verwarmingsmatten voor kweektent, kweekbak, propagator of kas

De ideale omstandigheden voor het succesvol zaaien, ontkiemen en kweken van je zaden, planten en gewas.

  • Bij een complete Romberg set met verwarmingsmat en hortiswitch thermostaat is de temperatuur instelbaar
  • De warmteafgifte kan worden geregeld met behulp van een timer.

Verwarmingsmatten voor planten zijn zeer geschikt voor het verwarmen van de bodem in een kweekbak, kweektent , propagator of kas. Bij Raja Trading verkopen wij verschillende warmtematten in diverse afmetingen van o.a. Romberg. Door het verwarmen van de bodem krijg je ideale omstandigheden voor het ontkiemen en groeien van je gewas.

Romberg verwarmingsmatten in combinatie met een Romberg propagator bieden de ideale omstandigheden voor een succesvolle opkweek en groei van planten. De verwarmingsmat wordt onder de kweekbak geplaatst. Bij een normale kamertemperatuur zorgt het voor een gelijkmatige temperatuurverdeling van 22-25 °C.

De SkinnyHeat verwarmingsmat van scheurvast aluminium composietfolie is speciaal ontwikkeld voor gebruik in een indoor kweektent. Dankzij de bijzonder dunne constructie worden snelle reactietijden behaald. De verwarmingsmatten ondersteunen de warmtebalans (ca.15 °C) op suboptimale groeiplaatsen zoals bijvoorbeeld in koude ruimtes. Bij een kamertemperatuur van 8-10 °C kan ongeveer 23-25 ​​°C worden bereikt. De SkinnyHeat is perfect voor optimale klimatologische groeiomstandigheden.

Wij helpen je graag bij het vinden van een verwarmingsmat of bodemverwarming die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »