Terug

Can lite filters

Verkrijgbaar in kunstof en metalen uitvoering. Flensen in een diameter van 100 mm en 125 mm zijn los verkrijgbaar voor het 300PL en 425PL filter.

Filters

Can lite filters

Lichtgewicht Can Lite koolstoffilters zijn verkrijgbaar in kunstof en metalen uitvoering. Flensen in een diameter van 100 mm en 125 mm zijn los verkrijgbaar voor het 300PL en 425PL filter.

Can Filters luchtfiltratie is onderdeel van Can Fan ventilatoren. Voor een efficiënte prestatie met de best mogelijke resultaten, raden wij aan om Can-Fan samen met Can-Filters te gebruiken.

De koolstoffilters van Can maken gebruik van kool met een goed ontwikkelde poriën-structuur, die deze filters uitermate geschikt maken voor de absorptie van een grote reeks organische componenten uit gas- en luchtstromen.

Bij de keuze van de capaciteit van de filter moet u eerst weten wat de capaciteit van de te gebruiken afzuigventilator is. Deze zou ten minste 20% minder moeten zijn dan de koolstoffilter. Als men bijvoorbeeld een afzuigventilator van 600 kubieke meter per uur gebruikt, dan dient men daar ten minste een 800 kubieke meter koolstoffilter bij te gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »