Terug

Complete ventilatie sets

Ruimtes waar planten opgesteld staan, dienen goed geventileerd te worden. Vaak is er warmte opbouw in de ruimte en is voldoende koellucht nodig. Zo is bijvoorbeeld ook frisse lucht noodzakelijk voor planten.

Filters

Complete ventilatie sets

Ruimtes waar planten opgesteld staan, dienen goed geventileerd te worden. Vaak is er warmte opbouw in de ruimte en is voldoende koellucht nodig. Zo is bijvoorbeeld ook frisse lucht noodzakelijk voor planten. Tegelijk mag er geen geluid van de machines en installaties door de ventilatie openingen uitstralen naar buiten. Om het u makkelijk te maken hebben wij verschillende complete ventilatie setjes samengesteld.

  • Mini afzuiging of inblaas setjes met koolstoffilter Can Filters en Prima Klima.
  • Direct in gebruik te nemen.
  • Leverbaar met of zonder fan controller.
  • Kies de perfecte ventilatie voor je kas, kweekkast, kweektent of kweekruimte.

De buisventilatoren van Can Fan maak je regelbaar door deze aan te sluiten op een fan controller of klimaatregelaar.

Can Fan RK kunststof buisventilatoren zijn onderhoudsvrij. Het toerental is regelbaar door middel van spannings- of frequentieregeling en als bescherming voor de motor is hij voorzien van een thermische schakelaar, die de motor uitschakelt als deze een gevaarlijke werktemperatuur bereikt.

De motor van Zwitserse makelij zorgt er samen met het ontwerp van de propeller voor dat dit type ventilator een sterke luchtstroom levert en minder geluid maakt.

Can-Fan: the choice of professionals! Je kunt de Can Fan ventilatie set upgraden met een externe fan controller van Cli Mate. 

De Combo G-Tools mini Winflex afzuiger is dé standaard luchtafzuiger in alle Bonanza 0,35-m2 kweekkasten. De G-Tools combo GT buisventilatoren met koolstoffilter van Prima Klima hebben een ingebouwde thermostaat die zorgen dat de fan harder draait wanneer de temperatuur stijgt. Zeer geschikt voor kwekers die tijdens de warme maanden een tandje harder willen draaien. Je hebt een luchtslang en slangklemmen nodig om de ventilator en het filter rechtstreeks op elkaar aan te sluiten.

Ook de Svent BKU ventilatiesetjes hebben geen externe fan controller nodig dankzij een ingebouwde thermostaat. Deze perfecte All-in-one ventilator heeft zowel thermostaat- als toerenregeling.

De inline budget ventilatie set met Svent VK inline fan verkopen we met Can Filter. Je kunt die in kleinere ruimtes voor micro kweek gebruiken. Luchtslang, flens en slangklemmen zitten standaard in deze sets.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1180 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »