Terug

Biogroei Hypoaspis System Roofmijt tegen bodeminsecten

  • Artikelcode: 210000000942
  • EAN: 210000000942

43,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1089 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Biogroei Hypoaspis System Roofmijt tegen bodeminsecten

Hypoaspis system: Roofmijt tegen schadelijke bodeminsecten

Gebruik 500-1000 stuks per m2.

DIT PRODUCT HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD, VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN

BIOLOGIE VAN HYPOASPIS MILES :

Hypoaspis is een bruin gekleurde roofmijt van ongeveer 1 mm groot. Deze predator leeft in de bovenste grondlaag (1-4 cm diep) en voedt er zich met schadelijke bodeminsecten zoals springstaarten, poppen van trips en varenrouwmuglarven. Vrouwtjes leggen eitjes in de grond. De ontwikkeling van ei tot volwassen stadium duurt bij 25°C 10 tot 13 dagen. Daarbij worden drie onvolwassen stadia doorlopen. Geolealaps scimitus (hypoaspis-system) voelt zich thuis in vochtige (pot-)grond en kan tot 7 weken zonder voedsel. De roofmijt is actief bij temperaturen boven 10°C. De ideale temperatuur ligt tussn 15 en 25 °C. De roofmijten overleven geen perioden van vorst. TOEPASSING VAN HYPOASPIS-SYSTEM :Hypoaspis-system vindt vooral haar toepassing in de boomkwekerij, sierteelt en bij kippenkwekerijen. Deze roofmijten bestrijden enerzijds springstaarten, poppen van trips, varenrouwmuglarven en larven van oevervliegen maar ook bloedluizen bij kippen, duiven en gevogelte. Hypoaspis-system kan gecombineerd gebruikt worden met Steinernema-system indien er veel varenrouwmuglarven aanwezig zijn en je de plaag snel wilt onderdrukken. In de praktijk blijkt dat Hypoaspis miles ook een nevenwerking heeft tegen miljoenpoten, wortelluizen en nog andere schadelijke bodemorganismen.

Let op: Dit product wordt per pakket post toegezonden en dient in persoon aan de deur aangenomen te worden. Raja Trading draagt geen enkele verantwoordelijkheid indien het pakket niet door u wordt aangenomen en daardoor retour komt en vergaat.

Hypoaspis kan tot een graad of 9 verzonden worden. Zodra het vriest wordt er in principe helemaal niets verzonden.

Natuurlijke vijanden om binnen en buiten als biologische bestrijding te gebruiken. Bekijk onze website voor meer informatie en prijzen of bel voor vragen 026-8200295.

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hypoaspis System Roofmijt tegen bodeminsecten

Hypoaspis System Roofmijt tegen bodeminsecten

43,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1089 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »