Terug

Hy-Pro Terra 1 Liter

 • Artikelcode: 210000000543
 • EAN: 859076004630

De ideale 1 component voeding voor het telen op aarde. HY-PRO Terra 1 liter bevat alle essentiële voedingsstoffen voor een sterke groei en bloei van planten.

9,70

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1100 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Hy-Pro Terra 1 Liter

HY-PRO Terra 1 Liter vloeibare meststoffen

HY-PRO Terra (1 : 200) bevat alle essentiële elementen, alsmede alle benodigde sporenelementen. Terra is een compacte en complete formule voor planten in potten, of in de grond.

Gebruiksaanwijzing:

 • HY-PRO® Terra biedt essentiële voedingsstoffen, voor een sterke groei en bloei van planten.
 • Schudden voor gebruik.Geschikt voor planten in aarde.
 • Zowel binnen als buiten te gebruiken.
 • Voeg bij iedere waterbeurt Terra toe, meng 5 ml met 1 liter water.
 • Controleer de EC. Deze dient tussen 1,5 en 2,2 te zijn, zie kweekschema. Voeg water toe indien de EC te hoog is. Bij voorbemeste grond, EC lager houden.
 • Bij herhaaldelijk gebruik van je grond opwaarderen met extra kalk.
 • Controleer de pH van je oplossing altijd als laatste.
 • Gewenste pH waarde is tussen 5,5 en 6,0. Indien deze te hoog is verlagen met HY-PRO® pH-.

Sierplantenkwekers die tijdens de hele kweekperiode HY-PRO producten gebruiken, kunnen rekenen op een optimale plantengroei gevolgd door een uitbundige bloei. Potgrond bevat enkel voedingsstoffen voor de eerste weken. Ook andere kweekbodems bevatten soms te weinig voedingsstoffen.

Tuinaarde

Ook gewone tuinaarde is niet ideaal, het is moeilijk om aan te geven water precies in deze aarde zit aan meststoffen en aan vervuilende stoffen. Een goede meststof houdt hier rekening mee en deze vult aan waar nodig. Hoe beter de kwaliteit van de meststoffen is, hoe groter de opname bereidheid van de plant zal zijn. De niet opgenomen stoffen vormen dan ook geen belasting voor de plant. De kwaliteit van de ingrediënten van HY-PRO Terra is voor een meststof revolutionair te noemen.

Spoorelementen

Voor gezonde planten is het noodzakelijk om de benodigde sporen elementen toe te voegen aan de bodem. Met HY-PRO Terra reageren planten optimaal op allerlei omstandigheden, zowel binnen als buiten.

Toepassing

HY-PRO Terra kan het beste worden toegepast vanaf de derde week van de bloeiperiode. Wij adviseren het toe te dienen met water, in een verhouding van 1:200. (5 ml per liter). Mocht er teveel mest zijn toegediend, dan bemerkt u een lichte bruinverkleuring van de bladeren. Door extra water aan de plant te geven kunt u dit verhelpen.

Tip: Laat het water eerst op gebruikstemperatuur komen voor u de voeding er door mengt. Dit voorkomt schommelingen van pH-waarden (zuurgraad) en EC-concentraties (zouten) en bevordert daarmee een optimale groei.

Verkrijgbaar in 250 ml, 500 ml, 1 liter en 5 liter.

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Terra 1 Liter

Terra 1 Liter

9,70

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1100 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »