Terug

Hy-Pro pH- Min Salpeterzuur 5 Liter

  • Artikelcode: 210000002617
  • EAN: 210000002617

29,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1132 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Hy-Pro pH- Min Salpeterzuur 5 Liter

HY-PRO pH- 5 liter

Indien de pH-waarde van het gietwater te hoog is, kunt u deze omlaag brengen met HY-PRO pH-.Een te hoge pH-waarde van het gietwater/voedingsoplossing is slecht voor uw planten.

De ideale pH-waarde voor een gezonde groei en bloei is tussen pH 5,2 en 6.2. Hierdoor kan de plant alle beschikbare voedingselementen makkelijk opnemen, wat zal resulteren in een krachtige plant met een hogere opbrengst.

Toepassing HY-PRO pH-

Nadat het gietwater met de voeding is klaargemaakt en de EC-waarde is gecontroleerd, meet u de pH- waarde. Indien de pH-waarde te hoog is, mix Hy-Pro 'pH-' druppelsgewijs in de voedingsoplossing en goed doorroeren. Meet telkens totdat een pH-waarde van 5,2 – 6,2 is bereikt.

Let op!

product is zeer geconcentreerd en reeds effectief in minimale doseringlees voor gebruik het etiket en het veiligheidsinformatieblad (tabblad)product bewaren in gesloten verpakking op kamertemperatuurbuiten bereik van kinderen en huisdieren houden

WAAROM

De zuurgraad van je voedingsmix is heel belangrijk voor planten; het bepaalt de opneembaarheid van voedingsstoffen. De waarde die gebruikt wordt om de zuurgraad aan te duiden heet pH. Voor de meeste planten ligt de beste pH waarde tussen 5.2 en 6.2. Het is ook belangrijk dat de pH waarde stabiel is. Wanneer de pH waarde schommelt, zal de opname van voedingstoffen niet stabiel zijn. Dit is te zien in een onregelmatige groei van de planten.

HOE

Nadat je de voedingstoffen met het water hebt gemixed en de EC is gecontroleerd, dien je de pH waarde te meten. Als de pH te hoog is voeg je HY-PRO pH- druppelsgewijs toe en roert goed. Blijf bijsturen totdat de gewenste pH waarde is bereikt. (5.2 / 6.2).

GEBRUIKSAANWIJZING:

Nadat de voeding is aangemaakt en de EC is gecontroleerd, meet de pH waarde.Indien te hoog, mix de pH-, druppelsgewijs in de voedingsoplossing.Meet telkens totdat de gewenste pH waarde is bereikt (5,2 – 6,2).

Verkrijgbaar in 250 ml, 500 ml, 1, 5 en 10 liter.

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
pH- Min Salpeterzuur 5 Liter

pH- Min Salpeterzuur 5 Liter

29,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1132 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »