Terug

Geni Silicium Plantversterker 1 Liter

  • Artikelcode: 210000004406
  • EAN: 7434055778752

Silicium van Geni is een plantversterker die zorgt voor een verbeterde fosfaatopname, beter ontwikkelt wortelstels en verhoogde weerstand van je planten. 1 Liter fles.

164,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1100 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Geni Silicium Plantversterker 1 Liter

Silicium is op zuurstof na het meest voorkomende element in de aardkorst. Toch is er maar een kleine hoeveelheid beschikbaar voor de plant. De beschikbaarheid van Silicium in de bodem is onder andere afhankelijk van grondsoort, pH en de waterhuishouding. Alhoewel silicium vroeger niet als een essentieel element werd gezien, blijkt uit recent onderzoek dat silicium wel degelijk een positief effect op de gewasopbrengst heeft. Een aantal effecten bij voldoende beschikbaarheid van silicium voor planten zijn een verbeterde fosfaatopname, een beter ontwikkelt wortelstelsel, een hogere ziekteweerbaarheid en een hogere droogte- en zouttolerantie.


De voordelen

Verstevigde celwanden: Voldoende opname van silicium verstevigt de celwanden en zorgt voor een sterkere plant. Hierdoor verdampt er minder water en is de plant beter bestand tegen droogte. Hiernaast speelt Silicium een rol bij ziekteresistentie en wordt met name de gevoeligheid voor schimmels minder.

Meeropbrengst: Voldoende beschikbaar Silicium in de bodem zorgt voor een sterkere plant en kan de ziektedruk verlagen. Met name onder stressomstandigheden (droogte, ziekte) kan Silicium van meerwaarde zijn.


Dosering

10-20 ml geni silicium op 100 liter lauwwarm water

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Silicium Plantversterker 1 Liter

Silicium Plantversterker 1 Liter

164,-

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1100 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »