Terug

General Electric Lucalox 400 Watt High Output Lamp

 • Artikelcode: 210000000589
 • EAN: 43168972406

16,30

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1109 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

General Electric Lucalox 400 Watt High Output Lamp

General Electric Lucalox 400 Watt High Output Lamp

De General Electric Lucalox lampen bieden een zeer hoog energie rendement, een lange levensduur, een uitstekend kleur rendement & kleur capaciteit en betrouwbaarheid, kwaliteiten waarmee de General Electric Lucalox serie in elk armatuur perfect gebruikt kunnen worden.

De Lucalox serie is volledig lood vrij vervaardigd, dit geldt voor zowel het binnenwerk van de lamp als ook het glas ervan. Verder heeft de Lucalox serie een zeer hoog licht rendement, dit betekent dat de lamp meer energie omzet in licht, vandaar ook het hoge aantal Lumen dat de General Electric Lucalox serie bezit.

Werken met de General Electric Lucalox 400 Watt bloeilamp

De General Electric lucalox lamp kan zeer goed gebruikt worden om planten mee te laten afbloeien en om mee voor te groeien. Men dient natuurlijk wel een 400 Watt voorschakelapparaat en een losse reflector te gebruiken in combinatie met deze lamp. Men kan met deze lamp (afhankelijk van de reflector) een effectief oppervlak van ongeveer 90 x 90 cm belichten. Houd de lamp de eerste 2 dagen van de teelt zo hoog mogelijk (minimaal 90 cm) van de toppen van de planten verwijderd om zodoende verbranding van de bladeren door de hitte van de lamp te vermijden indien het jonge planten betreft. Jonge planten kunnen deze hitte zeer slecht verdragen. Na deze periode kan men de lamp verlagen tot circa 50 cm van de toppen (afhankelijk van de reflector. Voor het bloeien en voor groeien van planten is deze lamp een goede keuze, de spectrale kleuren zijn optimaal voor de bloei en deze lampen zijn ook zeer betrouwbaar tijdens het opstarten, verder behouden ze relatief lang hun lichtsterkte.

Effectieve levensduur van hoge druk lampen

In principe heeft een hoge druk lamp een gemiddelde levensduur van circa 10.000 branduren, echter dient hierbij wel vermeld te worden dat naarmate de uren verstrijken de licht sterkte ook sterk zal afnemen, na 2500 a 3000 branduren neemt de lichtsterkte significant af, de lampen zijn bijvoorbeeld na 3000 branduren wel nog geschikt om te telen maar de opbrengsten zullen na deze 3000 uren wel significant verminderen. Dit verschil kan oplopen van circa 30% tot wel 50% vermindering! Het dient dan ook aanbeveling om de lampen na een brandduur van circa 3000 uren zeker te vervangen. De kosten die men hiervoor maakt wegen zeer zeker niet op tegen de extra opbrengsten.

 • General Electric Lucalox is een 400 watt bloeilamp
 • lichtsterkte van de lamp is 56.500 lumen
 • lamp past in een E40 fitting
 • apart voorschakelapparaat nodig voor deze lamp
 • afmetingen van de lamp zijn: 47 x 283 mm

Let op: Lichtbronnen zijn verbruiksartikelen. De fabrikanten geven geen garantie op de te leveren prestaties en daarom is er geen recht op ruilen of retourneren voor vroegtijdige uitval van een lichtbron. Retourneren kan alleen gebeuren met niet-ontstoken en origineel verpakte lichtbronnen. Wij verpakken onze lichtbronnen uiterst zorgvuldig en kunnen op basis van onze ervaring geen lichtbronnen vervangen die de verzending niet hebben overleefd.

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Lucalox 400 Watt High Output Lamp

Lucalox 400 Watt High Output Lamp

16,30

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1109 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »