Terug

G-Tools Bonanza met 2x Sanlight EVO 3-60 190W LED 1m2

 • Artikelcode: 210000005196
 • EAN: 210000005196

• Complete kweekkast met LED verlichting • Bonanza 1 m2 klimaatmodel • 2x190W Sanlight EVO 3-60 kweeklamp • Stekker in het stopcontact en beginnen met kweken.

1.888,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1132 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

G-Tools Bonanza met 2x Sanlight EVO 3-60 190W LED 1m2

Kweekkast met LED-verlichting: gewoon de stekker in het stopcontact steken en beginnen met kweken !

Deze kweekkast met full spectrum LED verlichting is de Bonanza 1m2 klimaatkast met 2 Sanlight EVO 3-60 190W kweeklampen. Met deze kast heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen kweken


Specificaties

 • Afmetingen (H x B x D): 176 x 118 x 78 cm
 • Materiaal: PVC/XPS/PVC sandwichpanelen
 • Oppervlakte: ~1 m2. Ruimte voor 15 x 6,5 L potten, 12 x 11 L potten.
 • Ventilator: G-tools 125 2-speed ventilator- 230/360 M3
 • Inbegrepen: Geluidsdemper
 • Filter: Prima Klima K2601, 360 m3
 • Zeitschaltuhr: Wifi Smartbox
 • Lampen: 2x Sanlight EVO 190W
 • Sloten inbegrepen

Sanlight EVO 3-60 Kweeklamp LED 190 Watt

Zeer efficiënt LED-plantverlichtingssysteem voor alle kweekruimtes binnenshuis en in kassen. Het modulaire, slanke ontwerp maakt een maximale vermogensdichtheid mogelijk voor een breed scala van toepassingen. De uitgekiende asymmetrische secundaire optiek zorgt voor een zeer homogene lichtverdeling over het teeltgebied, op verschillende afstanden. Optimale efficiëntie, passieve koeling, IP65-bescherming en lange levensduur zorgen voor de hoogste en meest consistente opbrengsten.

Degelijke constructie

Het onverwoestbare casco van de Bonanza 1m2 bestaat uit aluminium profielen, kunststof hoekstukken en pvc/xps sandwichplaten. Samen vormen deze een oerdegelijke constructie die garant staat voor een leven lang zorgeloos kweekplezier. De door ons ontworpen sandwichplaten hebben een groot licht-reflecterend vermogen en warmte- en geluidsisolerende werking. In tegenstelling tot het kleinere Bonanza 0.35 model heeft de kast schuif- in plaats van vleugeldeuren. Deze verschaffen ruim toegang tot de planten maar nemen geen extra ruimte in beslag bij het openen. Dit maakt de Bonanza kweekkast geschikt voor gebruik in ieder interieur.

Afzuiger, filter en geluiddemper

Om warme lucht uit de kast af te voeren is de Bonanza 1m2 uitgerust met een compacte GT 125 2 standen ventilator. Deze krachtige luchtafzuiger heeft voldoende capaciteit voor het koelen van verlichtingssystemen tot 600 Watt. De afzuiger is via een luchtslang verbonden met een PK K2601 koolstoffilter . De lucht wordt dus eerst door het filter gezogen en van ongewenste luchtjes gereinigd voor deze de kast wordt uitgeblazen. Omdat de luchtafzuiger op een speciale geluiddemper is gemonteerd blijft het geluid van de uitgaande luchtstroom tot een minimum beperkt. 45Db met gesloten deuren op 1 meter afstand. Bij continue gebruik zal na ongeveer een jaar het koolstoffilter verzadigd zijn en vervangen moeten worden. Dit is erg eenvoudig zelf te doen.

G-tools luchtinlaten

Wanneer de luchtafzuiger draait en de deuren zijn gesloten, ontstaat er onderdruk en kan er geen ongefilterde lucht uit de kast ontsnappen. Door de onderdruk wordt er continue verse, CO2 rijke lucht via 6 G-tools luchtinlaten de kast ingezogen. Deze inlaten zijn onderaan de achterwand van de kast geïnstalleerd en functioneren als een labyrint dat wel lucht naar binnen maar geen licht naar buiten laat. De filter, het punt waar de lucht wordt aangezogen, bevindt zich aan de voorzijde van het plafond. De lucht wordt dus diagonaal, langs de planten, door de kast gezogen voordat deze gefilterd en geurloos wordt uitgeblazen. Dit kan direct in de ruimte waar de kast is geplaatst. De Bonanza 1m2 kweekkast hoeft niet te worden aangesloten op luchtslangen die naar buiten worden geleid.

WLAN-Smartbox

Aan het plafond van de Bonanza 1m2 kweekkast is een Wifi Smartbox gemonteerd. Deze verdeelkast heeft vier stopcontacten voor de elektrische apparatuur in de kweekkast. Twee van deze contacten hebben continue spanning waarvan er één wordt gebruikt voor de luchtafzuiger. De andere twee contacten zijn via een gratis te downloaden app te programmeren en kunnen worden gebruikt om de verlichting en een eventueel bewateringssysteem aan te sturen. Wanneer de app is geïnstalleerd op je smartphone kun je overal ter wereld de tijden instellen waarop de lamp en pomp in- en uitschakelen. Mocht je geen WIFI signaal hebben op de plek waar de kast komt te staan dan kun je deze twee contacten handmatig permanent inschakelen en een analoge tijdklok gebruiken.


Manual Bonanza 1m2 grow box

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Bonanza met 2x Sanlight EVO 3-60 190W LED 1m2

Bonanza met 2x Sanlight EVO 3-60 190W LED 1m2

1.888,-

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1132 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »