Terug

Biogroei Feromoon Capsule Fruitmot 10 stuks

  • Artikelcode: 210000000344
  • EAN: 5430000006521

71,40

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1109 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Biogroei Feromoon Capsule Fruitmot 10 stuks

Feromoon capsules tegen fruitmot 10 st

FRUITMOT CYDIA POMONELLA

In de appelen en perenbomen kan de rups van de fruitmot de vruchten beschadigen door hierin gangen te vreten tot in het klokhuis. De volledige oogst kan op deze manier vernietigd worden.

De volwassen fruitmot, Cydia Pomonella, is ca 9 mm lang, grijs van kleur met een goudkleurige vlek aan de vleugelpunt. Ze vliegen bij avondschemering bij temperaturen hoger dan 13 °C. De eileg gebeurt vanaf half mei vanaf 15°C tot eind augustus. De rupsen zijn crème tot roze van kleur, met een donkerbruine kop. Meerdere vruchten worden aangetast door 1 rups. Een aangetaste vrucht wordt noodrijp en zal vroegtijdig afvallen.

FEROMOONVAL - FEROMONEN

Feromonen zijn signaalstoffen die tussen individuen van eenzelfde soort uitgewisseld worden en die hun gedragingen beïnvloeden. Er bestaat een uitgebreid gamma aan feromoontypes. Zo zijn er b.v. seksferomonen die vlindermannetjes over grote afstand tot bij de vrouwtjes lokken. Van die eigenschap kan men gebruik maken om plaaginsecten in de val te lokken. Feromonen zijn erg soortspecifiek. De werkingsduur van het feromoon is afhankelijk van de samenstelling, hoeveelheid, concentratie en klimaat.

Als feromoonval gebruiken we een deltaval in de strijd tegen de fruitmot. De feromoonval wordt vanaf begin mei uitgehangen tot half augustus. Elke verpakking bevat 2 feromoonlures die elk 6 weken actief zijn. Eenmaal de schadedrempel is overschreden, kan je eiafleg verwachten en spuiten met Granupom of een ander insecticide.

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Feromoon Capsule Fruitmot 10 stuks

Feromoon Capsule Fruitmot 10 stuks

71,40

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1109 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »