Terug

EZ CO2 Climate Controller

 • Artikelcode: 210000002125
 • EAN: 210000002125

2.550,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1093 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

EZ CO2 Climate Controller

Met de EZ-CO₂ Klimaat Controller is het mogelijk om het klimaat in een afgesloten ruimte te controleren en te beheersen.De aangesloten apparatuur wordt op de juiste momenten aan- en uitgeschakeld.Ondanks de vele mogelijkheden en optie’s, is deze Controller verrassend eenvoudig te bedienen.Stel in wanneer de verlichting aan- en uitschakelt, wat de gewenste temperatuur, luchtvochtigheidsgraad en CO₂ waarden zijn.Dit is in te stellen voor zowel de dag- als de nachtperiode.Zo is het mogelijk om voor iedere dag andere waarden in te regelen.De EZ-CO₂ Klimaat Controller is onder andere toepasbaar bij:

TerrariumsIn een terrarium wordt een bepaalde biotoop nagebootst voor de erin gehouden dieren.Veel van hen hebben een kleine tolerantie voor veranderende omstandigheden.De natuurlijke omstandigheden van het te houden dier worden met de Controller nauwkeurig nagebootst wat betreft verlichting, temperatuur en luchtvochtgheid.

AquariumsIn een aquarium en paludarium is een goede beluchting vaak belangrijk om inheemse soorten te kunnen houden. En de verlichtingsduur dient zo natuurgetrouw mogelijk te zijn om stress bij vissen te voorkomen. Een verwarmingssyteem houdt het water op de gewenste temperatuur.CO₂ is de belangrijkste voedingsbron voor planten om goed te kunnen groeien.De Controller helpt om al deze elementen in balans te brengen.TuinbouwDe Controller kan bij plantenveredeling en low-cost experimenteren met verschillende klimaten prima ingezet worden. De conditionering van de ruimte is een middel om een vegetatieve balans van het gewas te sturen met als doel productie verhoging. Het beheersen van het klimaat door middel van temperatuur, luchtvochtigheid, CO₂ gehalte en lichthoeveelheid is daarbij onontbeerlijk. Met deze controller is het mogelijk om het klimaat in een ruimte op de gewenste Temperatuur, Luchtvochtigheid en CO₂ waarden te krijgen. Aan de hand van het ingestelde programma en de gemeten waarden, schakelt de Controller de aangesloten randapparatuur aan of uit, al dan niet gefaseerd of elektronisch gedimd.Wanneer randapparatuur met de juiste capaciteit is aangesloten, zorgt de Controller voor het ingestelde klimaat.Met name de mogelijkheid om op eenvoudige wijze CO₂ toe te voegen zal menig gebruiker positief verrassen.De EZ-CO₂ Klimaat Controller is een geavanceerde schakelkast waar verschillende randapparatuur op aangesloten kan worden zoals:

 • Verlichting
 • Bevochtiger
 • Verwarming
 • CO₂ Apparatuur
 • Ventilatoren
 • Alarmsysteem
 • Ontvochtiger
 • Koeling
 • USB-stick

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
EZ CO2 Climate Controller

EZ CO2 Climate Controller

2.550,-

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1093 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »