Terug

Biogroei Encarsia Sluipwesp tegen witte vlieg

  • Artikelcode: 210000000939

Eenvoudig uithangen in gewas

29,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8,7

1024 Klanten beoordelingen

“Uitstekende service, snelle levering, goed assortiment. Ik ben een zeer tevreden klant”

Productomschrijving

Biogroei Encarsia Sluipwesp tegen witte vlieg

Encarsia system; sluipwesp larven tegen witte vlieg

Gebruik 5-10 larven per m2 per week.

DIT PRODUCT HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD, VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN

De sluipwesp Encarsia is de meest effectieve bestrijder van de witte vlieg. Deze 0,6 mm grote parasiet eet de larven van de witte vlieg én legt bovendien haar eitjes in de larven van de witte vlieg. Uit de witte vlieg pop komt dan geen witte vlieg maar een sluipwesp. De sluipwespen zijn verkrijgbaar met 10 kaartjes, met elk 100 poppen per kaartje. De kaartjes moeten aan de plant opgehangen worden. Als de sluipwesp uit de pop komt, gaat die op zoek naar de larven van de witte vlieg.

Encarsia formosa wordt op een groot aantal groenten en sierteeltgewassen (aarbei, aubergine, anthurium, gerbera, chrysant, komkommer, meloen, paprika,snijbonen...) in kassen uitgezet ter bestrijding van de kaswittevlieg. Hang tijdens het opstoken van de kasruimte gele signaalplaten (zie mechanische hulpmiddelen) op om de eerste wittevlieg waar te nemen. (50 stuks/ha). Vanaf de eerste waarneming van kaswittevlieg adulten op gele vangplaten (Bug-Scan®) of in het gewas, start men met wekelijks min. 3-4 Encarsia/m² totdat er 80 à 90 % parasitering (zwart verkleuring van de wittevlieg poppen) aanwezig is. In haarden 5-10 Encarsia/m² per week introduceren tot er een evenwicht bereikt is.

Let op: Dit product wordt per pakket post toegezonden en dient in persoon aan de deur aangenomen te worden. Raja Trading draagt geen enkele verantwoordelijkheid indien het pakket niet door u wordt aangenomen en daardoor retour komt en vergaat.

Natuurlijke vijanden om binnen en buiten als biologische bestrijding te gebruiken. Bekijk onze website voor meer informatie en prijzen of bel 026-8200295. www.rajatrading.nl

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Encarsia Sluipwesp tegen witte vlieg

Encarsia Sluipwesp tegen witte vlieg

29,95

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.8 / 10 - 1024 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »