Terug

Dimlux Xtreme 400-600W Voorschakelapparaat Dimbaar EVSA

  • Artikelcode: 210000000497

De stilste Ballast met het grootste dim bereik van alle EVSA's, voor 400 en 600 watt lampen.

193,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1070 Klanten beoordelingen

“Uitstekende service, snelle levering, goed assortiment. Ik ben een zeer tevreden klant”

Productomschrijving

Dimlux Xtreme 400-600W Voorschakelapparaat Dimbaar EVSA

Dimlux Xtreme Elektronische Ballast

Output: 600W 400VHet meest stille systeem! Geen trillende of zoemende vsa en geen zoemende en/of klapperende relais (vrij aan/uit schakelen).

  • De hoogste output van alle 400/600watt evsa´s, door overdrive techniek (Lumen Boost)
  • Het grootste dim bereik van alle evsa´s
  • Traploos dimbaar inplaats van enkele stappen
  • Geschikt voor 400 en 600w lampen, kiezen hoeft dus niet meer (handig voor beginners)
  • Geschikt voor MH en HPS lampen

De Dimlux is voorzien van diagnose leds. Hierdoor ziet men direct of de ballast aan, standby of in storing is en wat voor storing het betreft.Brandveilig!!! De ingebouwde processor bewaakt de verbinding tussen de ballast en de lamp continu en zal bij een slecht contact of kortsluiting de ballast uitschakelen. Normaal blijft een ballast doorstarten met 5000V (met voltages van deze grootte worden materialen zo heet dat zelfs metalen smelten).

Bij een normale ballast zakt bij een lagere voedingsspanning automatisch de lichtopbrengst mee. Als u bijvoorbeeld 220V voedingsspanning heeft in plaats van 230V, neemt de lichtopbrengst met 11% af. De vernieuwde Dimlux 400V VSA is uniek in zijn soort, na jarenlang onderzoek en testen is het nu gelukt om de input (220V) digitaal op te voeren naar een 400V output (van VSA naar lamp). Door het hogere voltage is het nu gelukt om de frequentie verder op te voeren, zodat de 600W lichtsterkte nog vaker uit wordt gestraald en de effectieve output nog hoger komt te liggen (10.000 HZ)

Het opgenomen vermogen van de Dimlux bijft altijd gelijk. Bij een normale ballast neemt met de tijd het opgenomen stroom toe terwijl de lichtopbrengst afneemt, de efficientie daalt dus extra snel. De opgenomen stroom kan wel oplopen tot 4-5A continu voor een 600w lamp (dit is hetzelfde verbuik als van een 1000w lamp) De bekabeling is bij meerdere vsa´s over het algemeen niet berekend op deze hoge stromen waardoor brandgevaar ontstaat.

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Reviews

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Xtreme 400-600W Voorschakelapparaat Dimbaar EVSA

Xtreme 400-600W Voorschakelapparaat Dimbaar EVSA

193,-

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1070 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »