Terug

Biogroei Chrysopa system Gaasvlieg tegen bladluis en wolluis

  • Artikelcode: 210000000349

Larven van gaasvlieg

44,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8,7

1022 Klanten beoordelingen

“Uitstekende service, snelle levering, goed assortiment. Ik ben een zeer tevreden klant”

Productomschrijving

Biogroei Chrysopa system Gaasvlieg tegen bladluis en wolluis

Chrysopa system Gaasvlieg tegen bladluis en wolluis

Gebruik 100 larven per m2

DIT PRODUCT HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD, VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN

Een volwassen gaasvlieg, Chrysoperla carnea, is groenkleurig, met grote transparante vleugels. De larven van deze gaasvlieg voeden zich met bladluizen. Ze kunnen 20 tot 50 bladluizen per dag verorberen.

De gaasvlieglarven worden per 1000 in een koker verpakt. Door verwijdering van het fijne gaas kunnen de larven in de bladluishaarden op de planten uitgestrooid worden. De dosering hangt van de bladluispopulatie af. Ze kunnen zowel in groente-, sierteelt als boomgaarden gebruikt worden.

Aangezien de larven niet kunnen vliegen, moeten ze in de buurt van bladluishaarden worden uitgezet. Om die reden moeten de bladeren van de planten ook voldoende groot zijn zodat bij het uitzetten de larven niet op de grond vallen. Toch is een larve in staat om voor het volwassen worden 4 tot 5 km af te leggen. Chrysopa wordt steeds curatief uitgezet. De snelle bestrijding door Chrysopa kan het gevaar op infectie voor de ganse teelt beduidend verkleinen.

Het Adalia system werkt ook uitstekend tegen bladluis. In tegenstelling tot het Chrysopa system blijft het Adalia system meer op zijn plek en zal het Chrysopa system op een gegeven moment uit gaan vliegen.

Het Cryptolaemus system kan ook goed ingezet worden tegen wolluis in geval van temperaturen tussen de 22 - 30 C. Buiten dit temperatuur bereik adviseren wij toch Chrysopa system in te zetten.

In bladluishaarden 40 larven/m2 uitzetten en na 8 tot 10 dagen deze behandeling herhalen. Dit kan verhoogd worden tot 100 larven per m2 als de infectiedruk zeer hoog is. In het geval van een preventieve aanpak, adviseren we 5 larven/m2 vanaf het voorjaar uit te zetten en dit om de 14 dagen te herhalen. De larven zijn erg agressief en zeer efficiënt in haarden. Per dag kan 1 larve ongeveer 50 bladluizen eten.

Let op: Dit product wordt per pakket post toegezonden en dient in persoon aan de deur aangenomen te worden. Raja Trading draagt geen enkele verantwoordelijkheid indien het pakket niet door u wordt aangenomen en daardoor retour komt en vergaat.

Natuurlijke vijanden om binnen en buiten als biologische bestrijding te gebruiken. Bekijk onze website voor meer informatie en prijzen of bel 026-8200295. www.rajatrading.nl

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chrysopa system Gaasvlieg tegen bladluis en wolluis

Chrysopa system Gaasvlieg tegen bladluis en wolluis

44,95

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.8 / 10 - 1022 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »