Terug

Biogroei Chrysopa Gaasvlieg Larven tegen Bladluis

  • Artikelcode: 210000000349
  • EAN: 5430000006156

Larven van gaasvlieg

45,90

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1167 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Biogroei Chrysopa Gaasvlieg Larven tegen Bladluis

Chrysopa system Gaasvlieg tegen bladluis en wolluis

Gebruik 100 larven per m2

DIT PRODUCT HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD, VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN

Een volwassen gaasvlieg, Chrysoperla carnea, is groenkleurig, met grote transparante vleugels. De larven van deze gaasvlieg voeden zich met bladluizen. Ze kunnen 20 tot 50 bladluizen per dag verorberen.

De gaasvlieglarven worden per 1000 in een koker verpakt. Door verwijdering van het fijne gaas kunnen de larven in de bladluishaarden op de planten uitgestrooid worden. De dosering hangt van de bladluispopulatie af. Ze kunnen zowel in groente-, sierteelt als boomgaarden gebruikt worden.

Aangezien de larven niet kunnen vliegen, moeten ze in de buurt van bladluishaarden worden uitgezet. Om die reden moeten de bladeren van de planten ook voldoende groot zijn zodat bij het uitzetten de larven niet op de grond vallen. Toch is een larve in staat om voor het volwassen worden 4 tot 5 km af te leggen. Chrysopa wordt steeds curatief uitgezet. De snelle bestrijding door Chrysopa kan het gevaar op infectie voor de ganse teelt beduidend verkleinen.

Het Adalia system werkt ook uitstekend tegen bladluis. In tegenstelling tot het Chrysopa system blijft het Adalia system meer op zijn plek en zal het Chrysopa system op een gegeven moment uit gaan vliegen.

Het Cryptolaemus system kan ook goed ingezet worden tegen wolluis in geval van temperaturen tussen de 22 - 30 C. Buiten dit temperatuur bereik adviseren wij toch Chrysopa system in te zetten.

In bladluishaarden 40 larven/m2 uitzetten en na 8 tot 10 dagen deze behandeling herhalen. Dit kan verhoogd worden tot 100 larven per m2 als de infectiedruk zeer hoog is. In het geval van een preventieve aanpak, adviseren we 5 larven/m2 vanaf het voorjaar uit te zetten en dit om de 14 dagen te herhalen. De larven zijn erg agressief en zeer efficiënt in haarden. Per dag kan 1 larve ongeveer 50 bladluizen eten.

Let op: Dit product wordt per pakket post toegezonden en dient in persoon aan de deur aangenomen te worden. Raja Trading draagt geen enkele verantwoordelijkheid indien het pakket niet door u wordt aangenomen en daardoor retour komt en vergaat.

Natuurlijke vijanden om binnen en buiten als biologische bestrijding te gebruiken. Bekijk onze website voor meer informatie en prijzen of bel 026-8200295. www.rajatrading.nl

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chrysopa Gaasvlieg Larven tegen Bladluis

Chrysopa Gaasvlieg Larven tegen Bladluis

45,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1167 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »