Terug

Canna Terra Flores Bloeivoeding

 • Artikelcode: 210000001566

Ideale mix voedingsstoffen voor bloei en vruchtvorming van de plant tijdens de bloeifase (bloom) op bekalkte terra (soil) gronden. Verkrijgbaar per 1 liter en 5 liter.

10,95

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8,7

1024 Klanten beoordelingen

“Uitstekende service, snelle levering, goed assortiment. Ik ben een zeer tevreden klant”

Productomschrijving

Canna Terra Flores Bloeivoeding

Canna Terra Flores Bloeivoeding

Verkrijgbaar per 1 liter en 5 liter

In de korte, uitbundige bloeifase van een plant, is het noodzakelijk dat alle voedingsstoffen direct enin de juiste verhouding beschikbaar zijn. Daarom bevat CANNA Terra Flores alle voedingstoffen die een plant nodig heeft tijdens de bloeifase. De behoefte aan stikstof is kleiner, maar de behoeftes aan fosfaat (P) en kalium (K) zijn juist veel groter dan tijdens de groeiperiode. CANNA Terra Flores bevat de juiste hoeveelheid spoorelementen en zorgt voor een prachtig bloeiende planten.

Met Terra Flores krijgen groente en snelgroeiende planten de juiste voedingsstoffen voor bloei en vruchtvorming. Dit product maakt deel uit van de CANNA TERRA lijn voor kweken op aarde.

Sinds de lancering van CANNA Terra Vega en CANNA Terra Flores, zijn dit wereldwijd de meest gebruikte meststoffen voor het kweken van snelgroeiende planten en gewassen. De samenstelling van CANNA TERRA meststoffen is aangepast aan de behoefte van de snelgroeiende plant. CANNA Terra Vega en CANNA Terra Flores zijn rijk aan direct opneembare stikstofverbindingen en hoogwaardige ijzerchelaten. Hierdoor wordt een optimale opname gegarandeerd, direct vanaf het begin van de teelt. Tijdens de ontwikkeling van ons productenpakket wordt er veel aandacht besteed aan de wisselwerking tussen voeding en het teeltmedium. De CANNA TERRA meststoffen bevatten daarom alle essentiële elementen voor een gezonde groei. De samenstelling beantwoordt direct aan de behoefte van de plant.

Plantenvoeding voor bloei

In de bloeifase draait het om de volgende generatie. De plant richt zich op voortplanting en zal bloemen, vruchten en zaden aanmaken. Hiervoor heeft je plant specifieke voedingsstoffen nodig. Terra Flores voorziet de plant van de ideale mix voedingsstoffen voor bloei en vruchtvorming. Terra Vega is plantenvoeding afgestemd op de groeifase.

Makkelijk opneembaar

TERRA plantenvoeding voorziet in de behoeften van groente en snelgroeiende planten. In vergelijking met gewone plantenvoeding, kan de plant de voedingsstoffen een stuk makkelijker opnemen – en dat zie je terug in weelderige bloei en mooie vruchten. Met de gespecialiseerde substraten Seedmix, Professional en Professional Plus behaal je de beste resultaten.

Canna Terra Kweekschema's & Terra Flores gebruiksaanwijzing

 • Voor gebruik de fles goed schudden
 • Voedingsvat vullen met kraanwater
 • Los 50 ml concentraat op 10 liter kraanwater (1:200)
 • De EC-waarde van CANNA Terra Flores, opgelost in het kraanwater, ligt dan tussen 0.9 – 1.6 mS (= EC-waarde van het concentraat + EC-waarde van het kraanwater)
 • Aanbevolen pH-waarde: 5.2 – 6.2
 • Bij voedingsarme bodems, dagelijks met het gietwater meegeven
 • Bij voedingsrijke bodems, 1 à 3 keer per week met het gietwater meegeven
 • pH-toevoegingen zijn niet direct nodig, omdat potgrond een grote buffering capaciteit heeft voor de pH-waarde
 • Gebruik een luchtige kalkrijke grond, zoals CANNA Terra Professional Plus en geef iedere dag water naar behoefte
 • Overstappen van CANNA Terra Vega naar CANNA Terra Flores, zodra de bloeivorming begint

Overige aanwijzingen

 • Voor de groeifase van de plant heeft CANNA een andere meststof ontwikkeld, Terra Vega
 • Vorstvrij, gesloten en donker bewaren (UV-licht breekt de in de voeding aanwezige chelaten af)
 • Buiten bereik van kinderen houden

Waarborgen / Garanties

CANNA werkt uitsluitend met hoogwaardige zuivere voedingsstoffen en chelaten, die direct en volledig opneembaar zijn voor de plant.

De doseerflacon is vervaardigd van 100% Polyethyleen (PVC- en cadmiumvrij), een makkelijk afbreekbare kunststof die tevens recyclebaar is.

CANNA TERRA: Dé Voeding! Leverbaar per 1 liter en 5 liter

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Terra Flores Bloeivoeding

Terra Flores Bloeivoeding

10,95

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.8 / 10 - 1024 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »