Terug

Canna Greenwall Special

 • Artikelcode: 210000001561
 • EAN: 8717662946875

Houdt kamerplanten groen en mooi bloeiend en is geschikt voor alle soorten groene wanden. Verkrijgbaar per 500 ml en 1 liter.

8,50

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1045 Klanten beoordelingen

“Uitstekende service, snelle levering, goed assortiment. Ik ben een zeer tevreden klant”

Productomschrijving

Canna Greenwall Special

Canna Greenwall Special

Verkrijgbaar per 500 ml en 1 liter

Verticale plantenwanden, zogenaamde 'greenwalls', nemen in populariteit toe. Dat is met name in kantoor- en winkelpanden, maar ook in horecagelegenheden en bij mensen thuis. Dit is niet alleen vanwege de prettige, natuurlijke uitstraling van zo'n groen schilderij, maar ook omdat is aangetoond dat planten de arbeidsproductiviteit verhogen, stress-verminderend werken, de luchtkwaliteit verbeteren en voor warmte- en geluidsisolatie zorgen.

Veel planten die als kamerplant verkocht worden, zijn in principe ook geschikt om gebruikt te worden in een verticale wand. Welke planten er voor welke wand gekozen worden en in welke combinatie hangt onder meer af van de volgende factoren:

 • plaats van de wand
 • veel of weinig licht
 • de vochtigheid van de wand
 • de grootte van de wand
 • de omgevingstemperatuur

Situering van de wand

De gekozen planten moeten in staat zijn om te groeien onder de omstandigheden van de wand. Binnen is licht vaak de beperkende factor. Omdat het aandeel plantenfamilies dat onder lichtarme omstandigheden goed gedijt klein is, is de plantkeuze van de wand groter wanneer er wordt bijgelicht. Zelfs wanden vlakbij een raam moeten meestal om die reden worden bijgelicht.

Invloed grootte van de wand

Als een wand groot is, zullen er ook binnen een wand verschillen zijn in de genoemde omstandigheden. Zo krijgen planten bovenin de wand vaak meer licht. Afhankelijk van het type irrigatiesysteem krijgen de planten lager op de wand meer water. Bovenin kan de wand zelfs opdrogen tussen de beurten door.

Verschillende systemen

Er zijn veel systemen voor groene wanden denkbaar en veel systemen zijn gepatenteerd. Het eerste moderne systeem is bedacht door Stanley Hart White dat hij in 1935 patenteerde en bestond uit stapelbare bloempotten voor buiten. Patrick Blanc uit Frankrijk was de eerste die systemen voor binnenshuis ontwikkelde. Hij deed dit op basis van zijn kennis van planten en ecosystemen in tropsiche gebieden. Later paste hij zijn systeem ook buitenshuis toe met planten van gematigde zones.

Onderhoud

Een goed ontwerp en goed onderhoud kunnen uitval voorkomen. Hierbij helpt het ook als de groeicondities van de planten op de grens van suboptimaal zijn, waardoor de planten minder groeien en beter tegen fluctuaties bestand zijn. Ook bladpluk en het snoeien van planten die te groot dreigen te worden, behoort tot de standaard onderhoud en moet iedere 3 maanden worden uitgevoerd. Zo blijft de wand er mooi uit zien en kan jaren mee.

Hoe te gebruiken?

Voor greenwalls, livingwalls en eetbare wanden voeg je 20 tot 40 ml van CANNA Greenwall Special toe aan 10 liter water. Het is belangrijk om geen andere meststoffen (zoals meststofkorrels) gelijktijdig te gebruiken.

Voor groene wanden die zijn aangesloten op een voedingsreservoir is het raadzaam om de volledige inhoud van het reservoir regelmatig – maar minimaal eens in de twee weken – te verversen. Dit om er zeker van te zijn dat de planten de juiste voedingsstoffen krijgen.

Leverbaar per 500 ml en 1 liter

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Greenwall Special

Greenwall Special

8,50

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1045 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »