Terug

Canna Cannazym Additief

  • Artikelcode: 210000001684

CANNAZYM is een additief bestaande uit organische stoffen waaronder vitaminen en enzymen. Verkrijgbaar per 500 ml, 1 liter en 5 liter.

14,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8,7

1014 Klanten beoordelingen

“Uitstekende service, snelle levering, goed assortiment. Ik ben een zeer tevreden klant”

Productomschrijving

Canna Cannazym Additief

Canna Cannazym Additief

Verkrijgbaar per 500 ml, 1 liter en 5 liter

CANNAZYM blijft ongeëvenaard voor wat toepassing en prestaties betreft; het beschermt de waardevolle investering van de kweker tegen de verwoestende uitwerking van wortelziekten en het zorgt voor een betere luchtregulering in het substraat, waardoor een optimale groeisituatie voor de plant wordt gecreëerd.

Enzymcomplex

Naast het feit dat CANNA de goede eigenschappen van de vorige versie CANNAZYM heeft bewaard en aangevuld met nieuwe is CANNA Research erin geslaagd de hoeveelheid enzymen te verhogen. Hierdoor neemt hun activiteit (o.a. de afbraak) ten aanzien van cellulose toe, terwijl CANNAZYM ook nog eens sneller werkt.

Donkerder van kleur

Niet alleen de samenstelling is veranderd. Ook de kleur van de nieuwe CANNAZYM is enigszins donkerder. De kleur van de oude formule liet na verloop van tijd een verandering zien (donker-licht). De kleur van de nieuwe formule is een stuk stabieler. Al na +/- 2 maanden bereikt het product zijn uiteindelijke kleur.

Langere levensduur

Het verheugd CANNA te kunnen melden dat de verbeterde CANNAZYM een gegarandeerde houdbaarheid van 24 maanden heeft, dit tegenover 1 jaar bij de vorige versie.

Bewaaradvies

De bewaaromstandigheden zijn altijd van invloed op producten. De beste manier om CANNAZYM te bewaren is in een gesloten verpakking en in een donkere omgeving. Hiermee zal de houdbaarheid van het product toenemen. Ook na openen van de fles is het raadzaam het product koel en donker te bewaren.

Extreme temperaturen

Zelfs wanneer de nieuwe CANNAZYM blootgesteld wordt aan warmere (tot 40°C) of koudere (tot -30°C) temperaturen, verliest het product dankzij een betere bescherming van de enzymen, zijn effect niet.

Hoe werkt CANNAZYM?

Enzymen zijn stoffen die in levende organismen reacties versnellen. (Voorbeeld: bij onze spijsvertering spelen enzymen een cruciale rol) De enzymen in CANNAZYM zorgen ervoor dat dood wortelmateriaal op een snelle manier wordt omgezet in mineralen en suikers. Dit is belangrijk omdat deze een waardevolle voedingsbron vormen voor de plant én voor het bodemmilieu. Een snelle vertering van wortelresten zorgt voor een goede lucht- en waterhuishouding in het wortelmilieu. Bovendien wordt verrotting en daarmee ook de vorming van giftige stoffen tegengegaan en wordt de kans op infectie door ziekteverwekkende schimmels aanzienlijk verkleind. Dit is gunstig voor uw plant. Het bodemmilieu verbetert omdat de mineralenzouten en suikers, die ontstaan na gebruik van CANNAZYM, belangrijk zijn voor de bacteriën die rond de wortel leven. Ze voorzien de plant van extra bescherming tegen schimmelziekten en wisselen voedingsstoffen en vitaminen met de wortels uit. Een betere balans en een verhoogde opnamecapaciteit is het resultaat.

De bedreiging

In een goed functionerend wortelstelsel sterven wortels af en worden nieuwe wortels gevormd. De afgestorven wortels zijn een ideale voedingsbron voor ziekteverwekkers. Nadat ziekteverwekkende schimmels zich in het dode wortelmateriaal vermeerderd hebben, vormen ze een bedreiging voor de gezonde wortels. Deze worden gemakkelijk aangetast, waardoor de wortelfunctie sterk afneemt. Gevolg: de gehele plant raakt in een stresssituatie en de groei wordt belemmerd.

Extra gezondheid

Aan CANNAZYM zijn een aantal goed opneembare vitamines toegevoegd die de plant stimuleren nieuwe wortels te vormen. Een goed wortelstelsel heeft veel jonge groeipunten. Juist bij deze groeipunten worden elementen als calcium, magnesium en ijzer opgenomen. Ter verbetering van het afweersysteem is er aan CANNAZYM tevens een uit woestijnplanten geïsoleerde stof toege-voegd. Door het afweersysteem van de plant te activeren, wordt de bescherming tegen ziekteverwekkers verbeterd. Een afweersysteem dat optimaal werkt, zorgt ervoor dat de plant snel reageert op dreigende aantasting, eventuele schade wordt voorkomen of beperkt blijft. Bovenstaande verklaart tevens waarom CANNAZYM onmisbaar is bij het hergebruik van substraten; de wortelresten worden snel afgebroken en omgezet in nuttige voedingsstoffen, infecties worden tegengegaan en er ontstaat een betere lucht/water verhouding in het wortelmilieu.

Leverbaar per 500 ml, 1 liter en 5 liter

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Cannazym Additief

Cannazym Additief

14,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.8 / 10 - 1014 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »