Terug

Canna Cannacure Concentraat 1 Liter

  • Artikelcode: 210000001559
  • EAN: 8717662945519

• Preventieve bladvoeding met neveleigenschappen die plantbeschermend zijn tegen ziektes en plagen. • Gifvrij. • Verkrijgbaar per 1 liter en 5 liter.

17,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1163 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Canna Cannacure Concentraat 1 Liter

 

Canna Cannacure Concentraat preventieve bladvoeding

Verkrijgbaar per 1 liter en 5 liter

CANNACURE is het eerste product van CANNA dat plagen en meeldauw tegengaat en tegelijkertijd de groei van je plant stimuleert. CANNACURE is geïntroduceerd op de Spannabis beurs in februari 2011 en sindsdien al door vele gebruikers geprezen.

Effectief tegen plagen

CANNACURE is een groeistimulator met de bijzondere eigenschap dat het op een milieuvriendelijke wijze ook effectief is tegen plagen op de plant. Door het gebruik van CANNACURE kan de plant zich concentreren op het produceren van grotere bloemen en een hogere opbrengst gedurende de gehele teelt tot aan de oogst.

CANNA's Research Laboratorium heeft hiermee een uniek product gecreëerd met meerdere functies:

  • het is effectief tegen plagen door milieuvriendelijke fysieke eigenschappen
  • het dient voedingsstoffen toe via de bladeren en houdt de plant zo in optimale conditie

Fysieke werking

Door CANNACURE te spuiten breng je een tweede natuurlijke laag aan op je plant. Die zorgt ervoor dat de plant voedingsstoffen krijgt, terwijl ze ook nog steeds kan ademen. Daarnaast zorgt de kleverigheid van de laag ervoor, dat plagen eraan vast blijven plakken. Daardoor kunnen de plagen het blad niet meer aantasten en sterven ze af omdat deze geen voedsel meer kunnen krijgen. Het is daarom belangrijk dat de bladeren zowel aan de bovenkant als de onderkant bespoten worden.

Gebruiksadvies

Eenmaal per week preventief gebruik van CANNACURE zorgt ervoor dat plagen als spintmijt, bladluis, wolluis of witte vlieg je plant niet kunnen aantasten. Als je plant al is aangetast, gebruik CANNACURE dan om de plaag te verdrijven. Herhaaldelijk 1 keer spuiten per 3 dagen is voldoende om de plaag aan te pakken en ervoor te zorgen dat deze verdwijnt. Ook de schimmelziekte meeldauw krijgt op deze manier geen kans meer.

CANNACURE kan gebruikt worden vanaf het begin van de groei tot aan de oogst en is uitermate geschikt voor zowel eetbare als siergewassen. Door CANNACURE gedurende de gehele teelt te gebruiken voorkom je dat plagen net voor de oogst nog de kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Beschikbaarheid van voedingsstoffen

CANNACURE maakt en houdt je plant gezond, schoon en glanzend. Dit zorgt voor een optimale fotosynthese. Op deze manier kan je plant zich concentreren op zijn vruchten en bloemen. In combinatie met CANNABOOST vormen er zich sneller en kwalitatief betere vruchten en bloemen. De beschikbaarheid van voedingsstoffen voor je plant is erg belangrijk om goede resultaten te behalen. CANNA garandeert de beschikbaarheid van deze voedingsstoffen wanneer u CANNACURE gebruikt in combinatie met CANNABOOST Accelerator, CANNA PK 13/14 en de reguliere CANNA voeding.

Zorgt voor optimale weerstand

Samen met de andere CANNA voedingsstoffen en additieven zorgt CANNACURE ervoor dat je plant voldoende energie niveaus beschikbaar heeft om plagen af te weren. Het mengen van verschillende merken voedingsstoffen kan de gezondheid van je plant in gevaar brengen. Dit kan resulteren in een tekort aan plantaardige energie waardoor ziektes meer kans hebben om toe te slaan op cruciale momenten.

Betere groei en bescherming

CANNACURE is geen bestrijdingsmiddel, maar heeft er wel de eigenschappen van. Het product is biologisch afbreekbaar en kan zonder beschermende kleding worden toegediend. Door CANNACURE te gebruiken ben je niet alleen verzekerd van een goede kweek met hoge resultaten, daarnaast schaadt je het milieu en de eigen gezondheid niet. CANNACURE maakt het voor plagen en meeldauw op een natuurlijke wijze onmogelijk om je plant aan te tasten.

Verkrijgbaar per 1 liter en 5 liter

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Cannacure Concentraat 1 Liter

Cannacure Concentraat 1 Liter

17,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1163 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »