Terug

Canna Boost Accelerator 5 Liter

  • Artikelcode: 210000001686
  • EAN: 8717524956462

• Canna Boost is een bloeistimulator bestaande uit organische stoffen. • zorgt voor snellere en meer bloem/vruchtontwikkeling, snellere en betere opname van voeding, plantversterker en smaakmaker. • Verkrijgbaar per 250 ml, 1 liter en 5 liter.

255,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1166 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Canna Boost Accelerator 5 Liter

Canna Boost Accelerator

Verkrijgbaar per 250 ml, 1 liter en 5 liter

Voor dikkere en hardere vruchten

CANNA Boost Accelerator is een zeer krachtige opbrengst- en kwaliteitverhogende bloeistimulator, speciaal ontwikkeld voor snelgroeiende planten. CANNA Boost Accelerator stimuleert de ontwikkeling van beginnende bloemetjes. Hierdoor worden de vruchten beduidend voller dan normaal. Doordat ook de afrijping van de vruchten geleidelijker verloopt, resulteert dit in een homogenere oogst. Daarbij worden de planten door het gebruik van CANNA Boost Accelerator gezonder, sterker en minder vatbaar voor ziektes en plagen. CANNA Boost Accelerator staat niet alleen garant voor een hogere opbrengst, het beschikt tevens over smaakverbeterende eigenschappen. Hiermee zorgt CANNA Boost Accelerator dus voor een kwantitatief én kwalitatief beter eindproduct. Een extraatje voor de CANNA kweker!

Wanneer Canna Boost gebruiken? Wanneer kan je de Canna Boost het beste toepassen?

Canna Boost Accelerator gebruik je na de bloemvorming. Canna Boost is toepasbaar gedurende de hele bloeifase.

Toepasbaar op ieder medium of substraat

CANNA Boost Accelerator is een universele bloeistimulator, wat wil zeggen dat het zonder uitzondering op elk teeltsyteem én in combinatie met elke voeding gebruikt kan worden. Naast het toedienen van CANNA Boost Accelerator aan het substraat kan CANNA Boost Accelerator ook in het begin van de bloeifase gebruikt worden in de vorm van bladbespuiting. Het voordeel is dat de plant de bloeistimulatoren direct via het blad kan opnemen. Deze bladbespuiting dient wel direct gestopt te worden als de vruchten compact/dikker beginnen te worden.

Nog hogere opbrengsten met CANNA PK 13/14

CANNA Boost Accelerator is geen voeding, maar een additief dat de fotosynthese (stofwisseling) van de plant verhoogt. Dit zorgt voor een snellere opbouw van de vruchten. Beschikbaarheid van voedingsstoffen is van groot belang om optimale resultaten met CANNA Boost Accelerator te kunnen behalen. De beschikbaarheid van alle voedingsstoffen is gegarandeerd met CANNA voeding. Naast de vertrouwde CANNA voeding kunnen in combinatie met CANNA PK 13/14 nog hogere resultaten worden behaald. Dit komt omdat CANNA PK 13/14 de plant in extra bloei-elementen voorziet, terwijl CANNA Boost Accelerator voor de energie zorgt om deze elementen te kunnen gebruiken.

Betere afrijping en verhoogd afweersysteem

Naast bloeistimulatoren die voor een krachtige afrijping zorgen, bevat CANNA Boost Accelerator ook natuurlijke bloeiregulatoren die zowel de bloeistimulatoren uit de booster zelf, als de van nature in de plant aanwezige bloeistoffen en energie beter doseert. Hierdoor kunnen de vruchten zich regelmatiger ontwikkelen en afbloeien. Door deze betere regulering van energie heeft de plant ook voldoende energie om eventuele ziekteverwekkers af te weren. Ontbreekt de energie op de juiste plaats, dan zullen ziekten juist toeslaan, op die momenten wanneer het funest is voor de oogst.

Vollere en krachtigere smaak

Een goede oogst drukt zich tegenwoordig niet zonder meer alleen maar uit in gewicht. We zagen deze omkeer al bij de teelt van de Nederlandse tomaat en komkommer en staat nu ook voor de deur van de serieuze kweker. Kwaliteit begint een steeds belangrijkere rol te spelen en daarbij neemt ook smaak een steeds belangrijker deel van in. Met CANNA Boost Accelerator ben je naast een hogere opbrengst ook gegarandeerd van een uitstekende smaak.Door de verhoging van de fotosynthesesnelheid zal de suikerproductie in de vruchten sterk verhoogd worden. Hierdoor is de smaak zoeter en zullen ook de natuurlijke smaakstoffen in de vrucht in hogere concentraties worden aangemaakt.

Leverbaar per 250 ml, 1 liter en 5 liter

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Boost Accelerator 5 Liter

Boost Accelerator 5 Liter

255,-

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1166 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »